Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettük egymást, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettük egymást, akkor miért alakult így?

Figyelt kérdés

Megismerkedtünk, minden jól alakult köztünk, úgy tűnt ez most nagyon is valós és komoly. Tegnap volt egy pont amit lehet, hogy túlreagáltam egy kicsit, de nem akartam, hogy ez legyen a vége.

Lehet, hogy túl nagy az egóm, hogy én keresselek. Kérlek szólj, hogy hozzád szóljak...

Remélem, ha ezt látod eszedbe jutok, eszedbe jut, amiről beszéltünk.

2018. máj. 3. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ennek a kérdésnek,semmi konkrétum,ha meg üzenni akarsz,privátban írj a célszemélynek,probléma megoldva.
2018. máj. 3. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Szólok.
2018. máj. 3. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

"Szerettük egymást, akkor miért alakult így?"

Azért alakult így, mert nem azt írtad, hogy 'szeretjük egymást'.

Elmúlt. :'(

Haha.

2018. máj. 3. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A legnagyobb távolság két ember között a büszkeség!Keresd meg:)
2018. máj. 3. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Írj
2018. máj. 3. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha az vagy, akinek gondollak, akkor mérhetetlenül sajnálok mindent, nem akartalak megbántani, becsapni, fájdalmat okozni Neked. Balfék módon szerettelek, ez van, tehetségtelen vagyok, de igyekszem tanulni a hibáimból. Bár szerintem nem az vagy, akinek gondollak. Nincs ilyen szerencsém, hogy kiírnál egy kérdést, mivel mi tegnap sem beszéltünk már egy ideje. Áhhh.
2018. máj. 3. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd az egod boldogga tesz. Keresd meg es beszelj vele mielott nem keso.
2018. máj. 4. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!