Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a volt barátomba. Jó viszonyban mentünk szét és nem azért mert már nem szerettük egymást. Mondjam el hogy szeretem? Hogyan? :/
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 20:58
2/8 anonim válasza:
Ehhez tényleg kellene tudni az okokat, hogy miért szakítottatok.
Egyébként írj rá, beszélgess vele általános dolgokról, majd térj a lényegre.
18/L
3/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudtunk találkozni suli miatt. Most viszont minden nap találkozunk. Néha beszélgetünk is és megöleljük egymást. Szerintetek akarhat mèg valamit?
2013. okt. 23. 22:02
5/8 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod hogy sikerulhet? Es szerinted hogy probaljam meg? :$
2013. okt. 23. 22:26
6/8 anonim válasza:
Abból, hogy
1. nem haraggal mentetek szét
2. nem a kapcsolat volt hibás, hanem a körülmények. Ezek pedig megváltoztak azóta.
Egyébként garancia nincs rá, hogy sikerül.
Egy viszont biztos: nem próbálod meg = tuti nem sikerül.
Ha megpróbálod, legalább az esély megvan.
Ahogy látom, érintések vannak, szóval azt nem tudom javasolni, hogy érintsd meg néha, mert az nem változtatna sokat.
Szerintem hívd el valahova, és őszintén beszélj vele.
18/L
7/8 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Aztmondta hogy mostanaban o is rengeteget gondolt ram meg arra is hogy jo lenne osszejonni ujra. De vegulis nem lepett. Mindketten sirtunk percekig olelt, puszilgatta a homlokom aztan bedobta hogy most van baratnoje de nem tudja hogy milegyen es gondolkodnia kell. Aztan azota is gondolkozik. De mar nem is erdekel :) egyebkent ez meg decemberben volt. Es azota mar sikerult elfelejteni.
2014. ápr. 17. 19:55
8/8 A kérdező kommentje:
Mostanra szakitott a 'nagy szerelmével'. Elkezdett lájkolgatni meg bökdösni :D
2014. júl. 7. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!