Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány vagyok, 1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok, 1 éve láttam meg a fiút, és mindig csak őt keresem a suliban. Még köszönő viszonyban sem vagyunk, de úgy érzem, szerelmes vagyok belé. Mit tegyek, hogy a tudtára adjam?

Figyelt kérdés

Én egy 14éves lány vagyok. 1éve láttam meg a fiút, és mindig csak öt keresem a suliban, mivel csak ott tal álkozunk. még köszönö viszonyban sem vagyunk. úgyérzem hogy szerelmes vagyok belé. szégyenlös vagyok.. és még nem szeretnék párkapcsolatot, csak úgy kb fél év múlva.

nem merem neki megmondani mert nemtudom hogy mit reagál rá.

2008. márc. 1. 23:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj neki mindig, ha találkozol vele. Ezt még meg tudod csinálni szégyenlősséged ellenére, nem? Ha látja, hogy tetszel neki, akkor barátság lehet belőle, aztán meg ki tudja. De ez nem megy egyik napról a másikra, úgyhogy biztos nem jön veled össze már két köszönés után, meg kell várni, míg leesik neki a dolog.
2008. márc. 2. 00:06
 2/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,remélem hogy bejön :)
2008. márc. 2. 12:23
 3/25 A kérdező kommentje:
de ha nem köszön vissza?akkor mit csináljak? :(
2008. márc. 2. 12:24
 4/25 anonim ***** válasza:

Akkor vagy halkan köszöntél, vagy nem vette észre. Próbálj többször köszönni neki, mosolyogj és figyeld mit reagál. Ha nem köszön vissza egyszer sem, akkor nem érdekled Őt.

14 évesen nekem is rettentően tetszett egy srác, és állandóan követtem őt. Na, ez lett a vesztem! Úgy megutált, hogy a mai napig sem szeretünk összefutni... na, jó, azóta persze én is megtudtam róla pár dolgot! :P

Szóval sok sikert! Ne félj, próba cseresznye! :) Ha pedig úgy érzed, hogy még túl fiatal vagy egy kapcsolathoz, akkor csak barátkozz vele, azután majd kialaul, és akkor lehet, hogy már te is fogod érezni, hogy igen, készen állsz rá! ;)

2008. márc. 2. 18:50
 5/25 A kérdező kommentje:
oke,megprobalom...koszi :) holnap koszonok neki...
2008. márc. 2. 23:16
 6/25 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy hogyan alakulnak a dolgok, kíváncsi vagyok! ;) A második hozzászóló. Sok sikert! ;):)
2008. márc. 3. 19:48
 7/25 A kérdező kommentje:
ma koszontem neki csak halkan de nem hallotta nem is ram figyelt :D ,mert konnyebb azt mondani h koszonjek neki mint csinalni :D egy bnom is mondta h miert nem koszontem neki?mondtam h lesz meg ra alkalom,majd ha egymas mellett megyunk egy ugy konnyebb lesz gondolom en...
2008. márc. 3. 21:32
 8/25 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy könnyű mondani, de megtenni nehéz. De akkor is lépned kell valahogyan! ;) Próbálkozz addig, amíg észre nem veszi hogy neki köszöntél! Na pussz:még mindig az, aki eddig :P
2008. márc. 4. 19:29
 9/25 A kérdező kommentje:
ma elkaptam egy bnomtol a szamat,es irtam neki h ismer-e es irta h igen tudja ki vagyok...irtam a baratnojevel is akivel par napja szakitottak es aztirta a bnoje h talan megint ossze jonnek :( mostmar nem is akarok a szeme ele kerulni,igaz h kerdeztem sms-bem tole h baj-e ha megvan a szama,es irta h nem baj,de akkor is,szegyellem magam...puszi
2008. márc. 5. 00:39
 10/25 anonim ***** válasza:
:) A volt barátnője tudja, hogy neked tetszik a srác? Mert ha igen, akkor nem igazán ajánlatos neki bármit is elhinni. (Tapasztalatból mondom... egyik barátnőmet is szivatta a pasijának a volt barátőnje.) Egyébként meg azt mondják semmi sem tart örökké, persze vannak kivételek is, de ilyen fiatal korban ritkaság. Pussz!
2008. márc. 6. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!