Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, 1 éve láttam meg a fiút, és mindig csak őt keresem a suliban. Még köszönő viszonyban sem vagyunk, de úgy érzem, szerelmes vagyok belé. Mit tegyek, hogy a tudtára adjam?
Én egy 14éves lány vagyok. 1éve láttam meg a fiút, és mindig csak öt keresem a suliban, mivel csak ott tal álkozunk. még köszönö viszonyban sem vagyunk. úgyérzem hogy szerelmes vagyok belé. szégyenlös vagyok.. és még nem szeretnék párkapcsolatot, csak úgy kb fél év múlva.
nem merem neki megmondani mert nemtudom hogy mit reagál rá.
Azt hiszem ez eléggé egyértelmű innentől kezdve! ;) Légy természetes (még ha nem is olyan könnyű), és ne add be túl könnyen a derekad, hadd küzdjön egy kicsit! Puszi!
Az előző hozzászóló! :)
hello,kiderult h van neki bnoje :( amikor a bnojevel talakoztam veletlenul akkor ezt mondta a csajja:ajanlom h hagy beken a Toth-ot,jo?en erre azt valaszoltam h oke.megakart csupalni a csajja,es utanna ezt irtam a bnojenek:a tothal kapcsolatban en nem akarok tole semmit,nekem azt mondta h nem jartok,azert kezdtem el vele irni...en nem akarlak titeket szetvalasztani....legyetek boldogok es ezt oszinte szivbol kivanom...veled sem szeretnek osszeveszni,hiszen regen milyen jo baratnok voltunk :) emlekszel?
en nem tudtam h te jarsz vele,mert nem mondta...azota nem is irok vele,meg nem is akarok...
remelem megertesz engem,mert gondolom erthetoen irtam le.....erre azt irta h emlekszik,meg h ok...en lemondtam a fiurol,hiszen megakarta csalni a bnojet,ha vele megtenne,akkor gondolom h velem is megtenne.a fiu mostmar ram sem nez,nem is csorget,nem is ir,semmi...meg mindig szeretem,de mit csinaljak?ilyen a szerelem,koszi eddig a segitsegeket :) pux,remelem h majd ujbol szerelmes leszek,es az jo fog lenni,bar nemtudom h kiheverem-e valaha ezt a szerelmet,remelem.
Szia!
Biztosan ki fogod heverni ezt a dolgot. Biztos vagyok benne. Engem nagyon csúnyán lehordott egy fiú, anno amikor még csak 14 éves voltam. Olyanokat mondott rólam, hogy örülök, hogy nem lettem depressziós. Nézett volna inkább magára. :)
Szóval csak annyit tudok tanácsolni, hogy nyugi! Ez a fiú meg sem érdemelt téged, ha így bánik a mostani barátnőjével is. Akkor veled is ugyanezt tette volna. Az ilyen alakok csak nagyon ritkán képesek a változásra, vagy sosem!
Úgyhogy csak járj nyitott szemmel a világban, és hidd el, lesz valaki hamarosan, aki megint magával ragad. :) Nem kell elsietni semmit! :) Puszi!
(Még mindig az előző hozzászóló) :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!