Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, ha egy fekete-fehér párt látsz? (Feka srác +fehér lány vagy fordítva)
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok mennyire van elfogadva ez a "keveredés" kedves kis hazánkban.2018. máj. 2. 22:21
21/26 anonim válasza:
Bigus Dickus :D (Fikusz Kukisz angolul, Brian élete)
Amúgy esküszöm semmit nem gondolok. :D Már megszoktam youtuberól. :D
22/26 anonim válasza:
Mi az, hogy mennyire van elfogadva? Hát mi közünk van mások szerelmi életéhez? :D Jóhogynem kiállunk a térre és megdobáljuk őket paradicsommal, mint a középkorban.
23/26 anonim válasza:
#18 Szerintem sincs amúgy ebben semmi menő, én biztosan nem járnék feketével, de ízlések és pofonok.
24/26 anonim válasza:
Én egy picike városban élek 7000 körül van a lakosság, itt nem élnek cigányok. Régen járkáltunk fel koncertekre a haverokkal Pestre és megismerkedtünk egy fekete bandával. Egyáltalán nem olyanok, mint akiket a tv-ben mutogatnak. Hívtuk őket ide, vidékre bulizni. Katasztrófa, hogy az emberek mennyire birkák itt. A "nem rasszisták" fényképezkedni akartak velük és kb azt hitték, hogy 50 cent és bandája jött el. A rasszisták meg olyanokat kérdeztek, hogy "Arra vered magad, hogy nagy a f***od?". Az egyikük egy itteni lányt vett el, a másikuknak volt egy cigány barátnője, ők mondjuk elég viccesek voltak, veszekedés közben egymás fajtáját szídták. Nekem mindig az jut eszembe, hogy mennyire nehéz lehet kezelni ezt a hétköznapokban. Na, meg a göndör hajú cappucino babák😍
25/26 A kérdező kommentje:
18. Miért szánalom ?
2018. máj. 3. 09:55
26/26 anonim válasza:
Mondjuk amikor a Sofron- Tücsi párt látom arra gondolok, hogy mekkora mázlista ez a Sofi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!