Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, ha egy fekete-fehér párt látsz? (Feka srác +fehér lány vagy fordítva)
örülök nekik.
ha cigányt látok nem cigánnyal, annak is.
ha cigányt és zsidót, és ez gyakori páros, annak is.
ha melegeket, akármilyen etnikumból, annak is.
toleráns és empatikus vagyok.
Testvéremnek néger felsége van és két gyönyörű kislány szülei.:) Semmi gond köztünk, 11 éve megvannak egymás mellett.
Én soha nem néztem le az ilyen kapcsolatot, de így aztán pláne nem, hogy a családomban is van már néger lány és két félvér baba:)
A legtöbb ilyen fehér nőn azt veszem észre, hogy nagyon el van szállva attól, hogy egy feketével van együtt.
Gondolom azt gondolják, hogy ők ettől különlegesek, hát az én gondoltaimban kb. ennyi van: szánalom.
Nem tud érdekelni ha ilyet látok.(bár nem látok sok Ilyet...) viszont nekem nem kellene fekete fiú, de nem rasszista vagyok, csak az olyan... Nem is tudom más.
Ez olyasmi lehet pl. :mint mikor egy fiúnak nem jönnek be a vörös lányok...
A gondolattól is rosszul vagyok. De amúgy semmi gondom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!