Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire fekete fehér lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fekete fehér lenne az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Egy kövér férfinak nem lehet vékony csinos barátnője. Egy nagyon csóró férfinak nem lehet csinos barátnője. Egy alacsony pasinak nem lehet nála magasabb barátnője stb.stb.
2017. okt. 27. 14:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem.
2017. okt. 27. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Hát én erre tudnék ellenpéldát. A munkatársam olyan mint egy kis kerti törpe, és nagyon szép felesége van. 20 éve házasok.
2017. okt. 27. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Annyira buta vagy kérdező, hogy az el sem tudom mondani. Szánalmas!
2017. okt. 27. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Dolgozzátok már fel, hogy nem lesz csinos barátnőtök.
2017. okt. 27. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Az általánosítás veszélyes dolog. Ha kijelenteném, hogy lehet csóró/kövér pasinak csinos barátnõje, akkor ezt sok fekete-fehér gondolkodású ember úgy értelmezné, hogy bármelyik csinos nõ a barátnõjük lehet.
2017. okt. 27. 14:45
 6/14 Lazy Lover ***** válasza:
31%
sajnos igen ! aki mást mond az hazudik
2017. okt. 27. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Én kövér lány vagyok, akkor nekem jár a sportos pasi? Azt hallottam ezen az oldalon, hogy a lányoknak egyszerre száz udvarlójuk van én mikor kapom postán a sportos magas pasimat? Azt mondták az itteni férfiak, hogy nekem könnyű lesz egyet szerezni
2017. okt. 27. 14:52
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Csak itt a gyakorin, nyugi.
2017. okt. 27. 14:56
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
8.: de itt hallottam, a férfiak mondták. Én hiszek a gyakoris férfiaknak, hol vannak az udvarlóim, várom őket, hogy választhassak. A gyakoris fiúk azt is megmondták, hogy bmws pasit is tudok választani
2017. okt. 27. 15:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Itt a kivétel erősíti a szabályt. Ugyanis minden csaj foglalt, akinek bejön a kövér/csóró/alacsony pasi.
2017. okt. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!