Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ha valaki elutasított, de már fél éve szenvedek miatta, miközben lenne tőle olyan, aki tudná, mit akar, és most meggondolta magát a régi?

Én őt nagyon szerettem/szeretem, és 0-24 csak rá gondolok, stb, és azt hiszem, hogy ő még csak most kezd szenvedni, de ha odajönne azzal, hogy bocsássak meg neki, nem tudnék mit mondani, mert nagyon megbántott. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha odajönne, de félek, hogy nem tudok majd hinni neki, vagy ha igen, ez akkoris ott lesz bennem, hogy nem kellettem, mi van ha talál tőlem jobbat, stb... Meg nem akarom könnyen adni magam, de közben azt sem akarom, hogy ne vegye észre, hogy én akarnám megint, de játszmázni sincs kedvem, egyszerűen csak boldog akarok lenni.

Egyébként próbáltam elfelejteni, nem is egy emberrel, de egyik se érdekelt egyáltalán, egyik nevetségesebb volt, mint a másik, és állandóan úgy éreztem magam, mint valami i.ióta, "nem voltam oda való",stb...

Én nem akarok már keresgélni, ha ez nem jön össze, én egyedül maradok, akár örökre. Belefáradtam az egészbe. Én vagyok a nő.

2018. ápr. 29. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Úgy látom, te direkt szeretsz/akarsz szenvedni, és bármit írnak majd ide mindent leütsz valami kifogással és marad az ami van.

Miért jó ez neked?

2018. ápr. 29. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Aztán a 25 éveddel mégis mibe fáradtál bele???Amúgy meg ha valakinek kellesz,az teperni fog érted.Nem neked kell ilyeneken agyalnod.
2018. ápr. 29. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon tisztességes. A másik csak teperjen, ő meg hercegnősen nagykegyesen fogadja el...

Nem két emberen kellene ennek múlnia?

2018. ápr. 29. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy 25 vagyok, meg neked biztos sok fogalmad van arról, hogy én miket éltem meg... A kérdés nem erre irányult... Egy kapcsolat két embertől függ, nem várom el, hogy egyedül ő teperjen. Én éppen eleget szenvedtem/szenvedek miatta. Én is tenni akarok az egészért. Az a kérdés, hogy mit tanácsoltok. Köszönöm! :)
2018. ápr. 29. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:

1. hajlamod van a végletességre, a mártíromságra, érzelmileg még nem sikerült felnőnőd.

2. szereted magad megalázni.

ha valaki nem kér belőlem, nem adom meg neki azt a szívességet, hogy 0-24-ben fél évenát rá pazaroljam az energiámat, időmet, érzéseimet, gondolataimat.

3. lépj tovább.

és szerintem amíg ilyen labilisan, fekete-fehéren gondolkozol a dzerelemről, ne akarjál kapcsolatot, mert csak még jobban sérülni fogsz.

2018. ápr. 29. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Na jól van, mindegy. Azt hiszem, felesleges ide kérdést kiírni. Örülök, hogy egy normális válasz se érkezett.
2018. ápr. 29. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!