Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a rendes lányok rögtön elkelnek, vagy már el is keltek?
# 8
Jó tudom,nem sok dolog van úgy ahogy mondják,én sem akarom ezt elhinni,de sok elkeseredett srác ezt mondja á nekik már nem jut rendes normális annak már mindnek barátja van.
# 9
Na itt fel is vetődik egy kérdés akik el vannak egyedül és jól is érzik magukat vajon azok szexelnek?Mert pl ha szexelnek de csak kalandból akkor az már kívül esik a rendes kategóriából :) Viszont a másik csak a neten meg a médiában látni,hogy mindenki mindig szexel vagy vannak akiket nem is érdekel vagy csak néha csinálják,mert én mindig azt látom mindenkinek mindig a szexen jár az esze.
# 9
Nahát én észre veszem az olyan csajokat,csak hiába vagyok helyes engem nem igazán vesznek észre,jó élőben leszólításnál félénk vagyok ott kb el mennénk egymás mellett.
# 14
Na az nekem nem sok van,de jó ez a kis rímecske :)
# 16
hát én már jó ideje nem találok senkit.
# 18
Na igen akkor nézőpont kérdése :)
Én is így érzem.
Ha fura hobbim van és túl őszinte vagyok (azaz mindent kimondok amit érzek, tetszik vagy nem tetszik) és ezért mindenki betegnek/abnormálisnak tart, emiatt félnek tőlem az emberek. Akkor vajon én normális/rendes lánynak számítok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!