Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz az, hogy a rendes lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a rendes lányok rögtön elkelnek, vagy már el is keltek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 17:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

# 8

Jó tudom,nem sok dolog van úgy ahogy mondják,én sem akarom ezt elhinni,de sok elkeseredett srác ezt mondja á nekik már nem jut rendes normális annak már mindnek barátja van.

2018. ápr. 28. 17:42
 12/25 A kérdező kommentje:

# 9

Na itt fel is vetődik egy kérdés akik el vannak egyedül és jól is érzik magukat vajon azok szexelnek?Mert pl ha szexelnek de csak kalandból akkor az már kívül esik a rendes kategóriából :) Viszont a másik csak a neten meg a médiában látni,hogy mindenki mindig szexel vagy vannak akiket nem is érdekel vagy csak néha csinálják,mert én mindig azt látom mindenkinek mindig a szexen jár az esze.

2018. ápr. 28. 17:44
 13/25 A kérdező kommentje:

# 9

Nahát én észre veszem az olyan csajokat,csak hiába vagyok helyes engem nem igazán vesznek észre,jó élőben leszólításnál félénk vagyok ott kb el mennénk egymás mellett.

2018. ápr. 28. 17:45
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem! Egyesek elkelnek, egyesek meg nem. Rendesek melyek jelenleg nem keltek el, felkelnek reggel, edzenek terpeszben, esznek perecet, epret, retket, ecetes levelet, kenyeret, zsemlebelet eleget, nevetnek, terveznek, berekednek, kellemes s kellemetlen helyzetekbe keverednek, nem egyszer, ezerszer, neked kell meglelned, merre lehetnek e percben, keresned kell egyet, mely lelket meg kell fejtened, s benedvesedve szerelmes lesz, veled lehet, szexeltek, egybekeltek, gyerekeket nemzetek, felneveltek, ehhez persze szerencse kell.
2018. ápr. 28. 17:56
 15/25 A kérdező kommentje:

# 14

Na az nekem nem sok van,de jó ez a kis rímecske :)

2018. ápr. 28. 19:01
 16/25 anonim ***** válasza:
A "rendes lányokat" sokszor átb*szcsizzák a nem rendes fiúk ugyanez visszafele a " rendes fiúkkal". Ilyen az élet. Nem azon múlik,rendes vagyok-e vagy sem. Hanem,hogy tudok-e jól választani szerintem. Ha átvágnak,így jártam..én választottam. Szerencse kérdése is. Sajna,ha valaki rendes,nincs védve csalódástól vagy a társkeresés egyéb nehézségeitől. Szóval szerintem ne aggódj, találhatsz simán ilyen "rendes lányt" :)
2018. ápr. 28. 19:50
 17/25 A kérdező kommentje:

# 16

hát én már jó ideje nem találok senkit.

2018. ápr. 28. 19:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik én akkor nem vagyok rendes lány...:D
2018. ápr. 28. 20:48
 19/25 A kérdező kommentje:

# 18

Na igen akkor nézőpont kérdése :)

2018. ápr. 28. 21:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Én is így érzem.

Ha fura hobbim van és túl őszinte vagyok (azaz mindent kimondok amit érzek, tetszik vagy nem tetszik) és ezért mindenki betegnek/abnormálisnak tart, emiatt félnek tőlem az emberek. Akkor vajon én normális/rendes lánynak számítok?

2018. ápr. 28. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!