Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz az, hogy a rendes lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a rendes lányok rögtön elkelnek, vagy már el is keltek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 17:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak rajtuk múlik, mindig a lány dönt.
2018. ápr. 28. 17:10
 2/25 anonim ***** válasza:
25%
yapp
2018. ápr. 28. 17:10
 3/25 A kérdező kommentje:

# 1

Na de most akkor el keltek vagy nem keltek?Nekem mindig azt mondják ha rendes a lány tuti van barátja ha nem rendes meg nincs.

2018. ápr. 28. 17:17
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

És mi van, ha a rendes lányt átb..szta egy tahó pa...raszt és kihasználta?

És mi van, ha éppen nincs ideje a rendes lánynak társat keresni?

És honnan tudod kívülről megállapítani, hogy ki rendes és ki rendetlen?

2018. ápr. 28. 17:19
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

"És honnan tudod kívülről megállapítani, hogy ki rendes és ki rendetlen"

Már a kinézete is kb olyan, mint egy tahó pa...raszt, főleg ha megszólal.

2018. ápr. 28. 17:24
 6/25 A kérdező kommentje:

# 4

Nem tudom,csak mikor mondják ezt,hogy egy rendes lánynak azonnal akad párja meg azok már mind elkeltek,olyan feeling mintha még meg sem születtek volna de már párjuk lenne :)

2018. ápr. 28. 17:27
 7/25 anonim ***** válasza:
95%

Ennek semmi alapja nincs. Nem attól lesz rendes egy lány hogy van barátja :) a felszín alá kellene látni, hogy egyesek miért vannak kapcsolatban. Nyilván mindenki másért. Sokan szerelemből, sokan pedig nem.

Mi is most szakítottunk a barátommal, aki életem szerelme volt és együtt képzeltük el a jövőnk. Mindketten normális értékrendünk van, de egyedülállók lettünk. Akkor ő nem rendes pasi, én meg nem vagyok rendes nő? Ránézésre nem mondod meg senkinek sem a múltját és az élettörténetét, ahogy abból a tényből hogy “szingli”, sem tudod megállapítani hogy rendes vagy sem... :)

2018. ápr. 28. 17:32
 8/25 anonim ***** válasza:
95%

Mit ertessz az alatt hogy "rendes" ?

Hogy nem ribi,es kicsit tobb esze van mint egy marek mojlepkenek? Esetleg van hobbija,tud fozni,van munkahelye/tanul,es nem csak a mukoromrol meg a valovilagrol lehet vele beszelni? .. Azert ez a fogalom sok mindent takarhat.

Ram egyebkent jellemzoket a fentiek (amelyek nagyon altalanos dolgok mondjuk) de meg sincs parom :))

2018. ápr. 28. 17:33
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Ez hülyeség. Sok lány van, akinek nem a társkeresésről szól az élete, hanem mondjuk sokat tanul, dolgozik, sportol, mással foglalkozik és jól érzi magát egyedül is. Vannak olyanok is, akik csalódtak egy férfiban és inkább egyedül vannak egy ideig. Vannak, akik hiába rendesek, mellé visszafogottak, szerények, visszahúzódóak és egyszerűen öltözködnek, nem nagyon sminkelnek (magyarul nem "jó csajok" vagy instagram cicák) és emiatt a férfiak sem igazán veszik észre őket.
2018. ápr. 28. 17:35
 10/25 A kérdező kommentje:

# 7

Nézd nekem ezt szokták mondani a srácok,a rendes lányok már mind el keltek.Én meg már nem tudom mert egyre nagyobb zavar van a fejemben.

2018. ápr. 28. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!