Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a rendes lányok rögtön elkelnek, vagy már el is keltek?
# 1
Na de most akkor el keltek vagy nem keltek?Nekem mindig azt mondják ha rendes a lány tuti van barátja ha nem rendes meg nincs.
És mi van, ha a rendes lányt átb..szta egy tahó pa...raszt és kihasználta?
És mi van, ha éppen nincs ideje a rendes lánynak társat keresni?
És honnan tudod kívülről megállapítani, hogy ki rendes és ki rendetlen?
"És honnan tudod kívülről megállapítani, hogy ki rendes és ki rendetlen"
Már a kinézete is kb olyan, mint egy tahó pa...raszt, főleg ha megszólal.
# 4
Nem tudom,csak mikor mondják ezt,hogy egy rendes lánynak azonnal akad párja meg azok már mind elkeltek,olyan feeling mintha még meg sem születtek volna de már párjuk lenne :)
Ennek semmi alapja nincs. Nem attól lesz rendes egy lány hogy van barátja :) a felszín alá kellene látni, hogy egyesek miért vannak kapcsolatban. Nyilván mindenki másért. Sokan szerelemből, sokan pedig nem.
Mi is most szakítottunk a barátommal, aki életem szerelme volt és együtt képzeltük el a jövőnk. Mindketten normális értékrendünk van, de egyedülállók lettünk. Akkor ő nem rendes pasi, én meg nem vagyok rendes nő? Ránézésre nem mondod meg senkinek sem a múltját és az élettörténetét, ahogy abból a tényből hogy “szingli”, sem tudod megállapítani hogy rendes vagy sem... :)
Mit ertessz az alatt hogy "rendes" ?
Hogy nem ribi,es kicsit tobb esze van mint egy marek mojlepkenek? Esetleg van hobbija,tud fozni,van munkahelye/tanul,es nem csak a mukoromrol meg a valovilagrol lehet vele beszelni? .. Azert ez a fogalom sok mindent takarhat.
Ram egyebkent jellemzoket a fentiek (amelyek nagyon altalanos dolgok mondjuk) de meg sincs parom :))
# 7
Nézd nekem ezt szokták mondani a srácok,a rendes lányok már mind el keltek.Én meg már nem tudom mert egyre nagyobb zavar van a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!