Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektem sem enged fizetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektem sem enged fizetni a párotok?

Figyelt kérdés

A párommal néhány hónapja vagyunk együtt,-már a kezdetekben is sokat randiztunk.

Nincs vele semmi probléma , mert én ilyen reális és rendes pasit még korábban nem láttam. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk és teljesen oda vagyok érte. Annyi a "bökkenő" hogy soha nem engedi fizessek. Tény és való, nem vagyok gazdag, jelenleg pedig még tanulok de egy tábla csokit meg egy üdítőt tudok állni vagy alkalmanként egy mozit. Azonban ha bevásárolni megyünk,ha szeletelt csokit veszünk vagy megyünk valahova soha nem engedi.

Ha vagyok olyan 'szemtelen' és előtte fizetek akkor addig nyaggat amíg ki nem fizeti nekem.

Őt meg már ez idegesíti hogy ennyit magyarázom ezt mindig.

Elmondása szerint ő dolgozik, ő keres pénzt, meg eleve ő a férfi és van nekem épp elég gondom, viszont tudom neki is van, mi a helyzete mikor mire lenne szüksége és a sok cicóra se vágyom. Nem akarom lehúzni.

Ötletek?

2018. ápr. 27. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Jól teszi,én sem hagynám abban biztos lehetsz.

Én vagyok a FÉRFI,nekem kell fizetnem,milyen már egy férfi elfogad pénzt a barátnőjétől,ez ellentmond a férfi szerepnek is nagyon.

Örülj neki ilyen és nem egy fillér_szó kis idióta.

2018. ápr. 27. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nyaggatni, ervelni, vitazni ezen, hanem megtanulni viszonozni. Nalunk ugyanez van, en cserebe ugy vedem ezt ki, hogy olyan dolgokat veszek neki, amik esetleg nala nem kaphatoak (mas orszagban el) vagy pl. Tudom hogy szereti de nem venne meg maganak (pl. a kedvenc dragabb fajta whiskyje). Es meg van oldva.
2018. ápr. 27. 17:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen ennek nagyon örülök , mert egy rossz szavam nem lehet rá se így sem pedig emberileg hisz ha kell a házunkat képes lenne egy maga neki állni körbe vakolni, csak nem akarom egy kicsit sem kihasználni.
2018. ápr. 27. 17:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Ő örül minden apróságnak,ha készítek neki egy kulcstartót még annak is.

Minden kis mütyürnek, de a nagy dolgokért harap, s morog rám hogy nem kellett volna,pedig tudom örül neki.

2018. ápr. 27. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Kedves egyes, Te a nők álma vagy akkor. Fizess csak ki kocsit, házat, nyaralást és mindent; hisz az a Te szereped drága barátom; a NŐ pedig megérdemel mindent; neki elég a p..át beletenni egy kapcsolatba. Idióta.
2018. ápr. 27. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Jol van 5-oske.

Kibeszél kocsiról te nagyon okos?

Beszéltem bàrmi ilyesmirõl?

Jah bocsi nekem fõz,süt,vezeti a pàrom a hàztartàst tehàt nem elég,hogy csak terpesszen.

Lehet neked csak szétteszi a làbàt csak maradj csendben.

Nàlunk leteper a nõ.

Bàr nem hinném hogy neked valaha lesz nõd,fogalmad sincs a nõkrõl.

Okoska

2018. ápr. 27. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyara igy van Te kis taknyos:)) Habar nem en voltam, de nagyon ja igaza van. Nem ettol leszel ferfi.
2018. ápr. 27. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Te kis taknyos... :D

Ez jó volt, nevetek :DDDDD

2018. ápr. 27. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Inkább tanulj meg írni, az fejleszti az agysejteket is. Hasznos dolog, utána már nem csak kitartott lotyóként kezelnek a pasik.
2018. ápr. 27. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
#1essel értek egyet, egy férfi legyen férfi, ő a családfenntartó.
2018. ápr. 27. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!