Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Titeket mennyire kíván a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Titeket mennyire kíván a párotok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá, hogy kinél mi az az inger, amivel mindig el tudjátok érni, hogy felizguljon rátok? Mennyire vagytok ezzel megelégedve, szeretnétek-e esetleges hogy kevesebb impulzussal is lázba lehessen hozni? Kérlek azt is írjátok meg, hogy mennyi ideje vagytok együtt.
2018. márc. 26. 20:25
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
7%

Nálunk az asszony felhúzza a lábait a fotelben...elhúzza a bugyiját....aztán már dugnám is.

Eléggé elégedett szokott lenni, olyan 2-5 alkalommal egy kufirc alatt.

1,5 éve vagyunk együtt.

28/F

2018. márc. 26. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Öhm... ha leveszem a melltartómat, az elég inger... néha azt kívánom, bár ne akarna ennyitől rámmászni. De azért mindig jó a vége (ha hagyom;)).

(lassan 9 éve együtt)

2018. márc. 26. 20:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem is kell mindig teljesen levetkőznöm, egy-egy szexibb ruhadarab, szűkebb szoknya amiben előtte lehajolva próbálnám mondjuk a cipőm felhúzni, vagy kétértelmű megjegyzés és máris kedvet kap a kérdéshez :) Persze, az ennél egyértelműbb jelek, mint a pucéran, nedves hajjal kimászok a zuhany alól vagy a vitatkozás közben öltözködöm dolog is határozottan megmozgatja a fantáziáját.

Nekem ez így teljesen jó, én örülök neki, hogy nem unt rám, hanem 4 év után is olyan, mintha tegnap jöttünk volna össze. Legalábbis, ebből a szempontból.

2018. márc. 26. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem kell túl sok mindent alkalmaznom, elég annyi is neki, ha takarítás közben behajolok kicsit :)

32 évesek vagyunk, 13 éve együtt.

2018. márc. 26. 20:38
 5/15 A kérdező kommentje:
És ez alatt mind azt értitek, hogy ennyitől fel is áll a pasinak, vagy az csak később jön?
2018. márc. 26. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Kemenyen all mint a beton.
2018. márc. 26. 20:42
 7/15 anonim ***** válasza:

Fel is áll.

4-es voltam

2018. márc. 26. 20:43
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk (eléggé fiatalok vagyunk) sokszor egy szexi nézés,egy selytelmes simogatás vagy egy jó helyre (pl nyak) adott puszi megteszi a hatását mindkettőnknél. (Igen,lányként én is hamar beindulok). Ezért "nem szeret" velem lenni közterületen. Olyankor mindig kín és szenvedés ez.

En ezzel teljesen elégedett vagyok. Nem zavar ha sokszor megkíván,mert én is őt. S egy kis huzavona után mindig minden happy. ;)

2018. márc. 26. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Ölelkezünk,vagy rám néz, és áll is neki :-)

27 n, 35 n, 7 éve együtt

2018. márc. 26. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
35 f xD
2018. márc. 26. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!