Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket mennyire kíván a párotok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá, hogy kinél mi az az inger, amivel mindig el tudjátok érni, hogy felizguljon rátok? Mennyire vagytok ezzel megelégedve, szeretnétek-e esetleges hogy kevesebb impulzussal is lázba lehessen hozni? Kérlek azt is írjátok meg, hogy mennyi ideje vagytok együtt.2018. márc. 26. 20:25
11/15 anonim 

válasza:

Hát én elég csini lány vagyok, nem egoból mondom, de tényleg, vékony és sportolok is, melleim is vannak, szóval soha nem kellett trükköznöm, hogy felizguljanak rám. Azt viszont el se tudom képzelni, hogy lehet izgalmas a szex 5-10 év együttlét után is :D
21N
12/15 anonim 

válasza:

Én nem vagyok extra szép, legalábbis nem tartom magam annak, inkább ilyen átlagos kinézetem van. A párom viszont nagyon helyes. Mégsincs ilyen téren gondunk, itt is elég néha ha megölelem vagy megpuszilom, vagy mondok neki valami olyat. Ha még le is veszem egy ruhadarabom előtte akkor meg már az se számít ha én eredetileg ellenkeztem xD mindig nagyon kíván
13/15 anonim 

válasza:

Gondolom semennyire, mert ronda vagyok. Azért működik a dolog, szóval nyilván másra gondol közben. Nem szoktam "csábítóan" viselkedni és nem mutogatom a gusztustalan testemet szándékosan, mert az szerintem inkább szánalmas lenne, mint szexi.
14/15 anonim 

válasza:

Sok itt a féltékeny ember úgy tűnik :D Nem baj,le lehet pontozni,nekem attól meg minden ugyanolyan klassz lesz ;)
15/15 anonim 

válasza:

Ha csókolózunk,attól ő már készen van. Vagy ha esetleg átöltözöm előtte,megfogom a farkát. Ennyi. 4 éve vagyunk együtt.
Én 23N vagyok,ő 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!