Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha szakított veletek a párotok, de még mindig beszéltek, pedig neki már új kapcsolata van?
Ugyanezen átmentem én is nem rég, és maximálisan az egyesnek adok igazat. Nekem is meg kellett tanulnom ezt a leckét, hogy azért történik ez velem, mert MEGENGEDEM NEKI. Felhatalmazom őt, hogy hülyének és egy rángatható babának nézzen, mert nem tudtam konkrét határt húzni neki, a szemében leértékelődtem, nem álltam ki magamért, hogy hagyjon békén.
Kemény lecke. De neked is rá kell erre ébredned. Ha vissza akarod szerezni vagy végképp túllépni rajta - mindkettőhöz egy és ugyanaz a megoldás. Meghúzod a határt, hogy innentől kezdve ne keressen, te pedig nem eteted a trollt, nem reagálsz az érzelmi zsarolásaira.
Ha úgy isten igazán veled akar lenni, akkor az majd kiderült később. Kipróbálja a csajt, ha nem jön be, kihajítja és dörömbölni fog az ajtódon. De nem ilyen "félgőzzel", hanem úgy isten igazából. Te is fogod érezni a különbséget. Viszont ugyanakkor te fogsz nyeregben ülni és te döntöd el, hogy:
1) visszafogadod
2) nem leszel a "szamár"
Ha pedig belegondolsz mivel nem engeded, hogy ezt megtegye veled, hogy rángat kénye-kedve szerint, ezzel párhuzamosan te is elindulsz a gyógyulás útjára, továbbléphetsz. Ha nem jön soha többet vissza, akkor meg azért lesz neked jó, mert túlléptél rajta, ha meg igen, akkor meg azért, mert volt időd átgondolni és felelős döntést tudsz hozni. Lehet addigra már kisujjal se érnél hozzá ;)
29/N
Se veled se nélküléled.
Túl labilis. Hagyd, hogy észre vegye magát, addig ne is beszéljetek. Legyetek túl egymáson előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!