Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 év korkülönbség mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség mennyire számít? Sokak szerint, nem áll nagy jövő előttünk.

Figyelt kérdés
Jelenlegi párommal 20 év korkülönbség van köztünk! Én szeretem őt, nem tervezem el hagyni, és ő is szeret engem! Mikor együtt vagyunk, jól ki jövünk egymással, amikor külön, akkor néha össze vitatkozunk, de ezt be tudom a távolságnak.. Még nem költöztünk össze.. Csak kicsit bizonytalan vagyok, hogy nem e tart majd később túl fiatalnak! Érettnek tart az igaz, az is vagyok, csak kicsit tartok, hogy megijed a korom miatt, és ki lép... Amire jelenleg nem látok esélyt :)
2018. ápr. 26. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolod hogy vele akarod leélni az életed és ő is komolyan gondolja akkor nosza.

Az apósom második házasságában is 20 évvel volt fiatalabb a nő. Nagyon szerették egymást mindvégig, egymás gondolatát kitalálták, mintpár volt. Sose volt gond veszekedés köztük. Após most halt meg 98 évesen, a nő most 78.

A szex miatt ne aggódj, én most 54 vagyok de jobb a szex mint valaha, igaz teszek is érte, rendszeresen sportolok, egészségesen étkezem és élek.

2018. ápr. 27. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Felfogas es hozzaallas kerdese az egesz.

Ha nektek jo, boldogok vagytok akkor ne erdekeljen mas velemenye.

Lehet 2 ev korkulonbseggel is rettenetes kapcsolatod, de 20 evvel is csodalatos.

Rajtatok mulik minden.

Lesznek nehezsegek, de ugy gondolom meg lehet oldani.

Koztunk 22 ev van.

2018. ápr. 27. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!