Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi szerelem visszatér?
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem. Volt egy gyerekkori szerelmem, már az oviban kezdődött. 4 évesen azt mondta, hogy egyszer Én leszek a felesége. Általános iskolában mindig egymás mellé ültettek minket. Ő volt a suli jó pasija, Én meg a rút kiskacsa. Mindenki szerelmes volt belé, Én is egészen addig, amíg el nem ballagtunk az iskolából. Utána 2-3 évig nem beszéltünk, köszönni sem köszöntünk egymásnak, pedig sürün találkoztunk. Neki volt barátnője nekem is volt barátom. Ezután úgy hozta a sors, hogy újra el kezdtünk beszélni, mindig vibrált köztünk a levegő, mindketten zavarban voltunk ha egy társaságban voltunk. 20 évesek voltunk már amikor elkezdtünk kavarni, 1 évig tartott ez a se veled se nélküled kapcsolat, hiába próbáltam más pasikkal Ő más lányokkal mindig egymás mellett kötöttünk ki. Neki hirtelen barátnője lett, rá pár hónapra nekem is lett egy barátom, így megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ha találkoztunk akkor egymásra sem mertünk nézni. Sokszor eszembe jutott, hiába voltam szerelmes a páromba. Most úgy alakult 2 hónapja, hogy külön mentünk 4 év után. A gyerekkori szerelmem ismét feltűnt a színen. Mióta kiderült, hogy egyedülálló vagyok mindennap beszélünk, először mint csak barátok, próbált segíteni, hogy túl jussak a szakításon. Most már egyre több mindent megbeszélünk, hogy neki azért nincs barátnője, mert mindig csalódik bennük. Feljött szóba az is, hogy mi volt régen köztünk, próbálok laza lenni,hogy ne lássa azt, hogy nekem még mindig tetszik de igazából rájöttem, hogy nekem még mindig Ő az a Férfi az életemben, akivel le tudnám élni az életem... Sokszor elmesélte, hogy egyik lány sem az igazi akivel randizik mostanában... Talán célozgat? Ti mire gondolnátok, mit tennétek a helyemben? Nem az a csajozós típus, szóval tudom, hogy Ő nem mondaná el, ha akarna tőlem bármit is... Segítsetek :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!