Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlhat egy beteljesületlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat egy beteljesületlen szerelem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy régen szerettetek valakit, de vagy nem tudta, vagy valami akadály miatt nem teljesedhetett be. Oké, hogy elfeledkezel róla, nem érzed mindig, ha már régóta nem láttad/gondoltál rá. És ha újra látod a személyt? Lehet-e ugyanazt érezni? Vagy teljesen elmúlik?
2018. ápr. 17. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elmulik mert mindent megteszunk erte hogy elmuljon , de a gyokere bennunk el
2018. ápr. 17. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Csak tőled függ. Ha ezt a beteljesületlen szerelmet használod arra, hogy ne kelljen más kapcsolatba kezdenek, ne kelljen érzelmileg megnyílnod más felé, akkor nyilván nem fog. Ha azonban belátod, hogy valamiért volt oka, vagy a te, vagy az ő részéről, hogy nem teljesült be, és ezt realizálod magadban, akkor sikerülhet továbblépni. Azonban ha túlidealizálva tekintesz rá, és nem tudatosítod magadban, hogy felesleges továbbra is, mint egy bálványként gondolni rá, akkor csak magadnak okozol szenvedést a továbbiakban is.
2018. ápr. 17. 16:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Ki lehet nőni belőle. Szerintem ez a legjobb verzió.
2018. ápr. 17. 17:34
 14/16 anonim válasza:
60%
Én több mint egy éve szerettem bele egy srácba, és hiába beszélgettünk el jól, pontosan nem tudtam meghatározni, mennyire kedvel, mert nem mondta el - gondolom a távolság miatt (külföldön dolgozik orvosként, amúgy én is annak készülök :D). Vicces és hihetetlen, de nekem amolyan szerelem volt első látásra, és egyből éreztem, hogy ő A srác. :) Beszélgetés közben meg pláne kiderült, egyszerűen imádtam a stílusát, a humorérzékét, egyszóval mindent, ami ő maga. Már nem vagyok oda érte olyan szinten, de attól még számomra mindig fontos személy, és napi szinten gondolok rá - és inkább pozitívabb hatással van még most is az életemre, mint negatívabb. Az ő helyében nem tudok nyilatkozni, mert több mint egy fél éve nem beszéltünk egyáltalán, egyedül karácsonykor kívántam neki boldog karácsonyt, ő válaszolt, de ennyi. Egyébként se nekem, se neki nincs azóta párkapcsolata. Viszont szerintem ha feltörne a semmiből, hogy na, vágjunk bele, én igent tudnék mondani neki. Hiába nincsenek már meg az érzelmeim szerintem ezek újra lángra tudnak kapni, és mint mondtam, még mindig fontos nekem. :)
2018. ápr. 17. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

kedves jövőbeli dokinő, téged a pacák nem alázott meg azzal, hogy visszautasított, így nem lehetnek fájó emlékeid róla.

amit a kérdező művelt, hogy ez a lány odavolt érte, ő meg elutasította, majd most visszaszerezné, az azért más kategória

2018. ápr. 17. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia !

Szerintem elmúlhat és idővel közömbössé válik számomra.

Újra meg nem találkozom vele mert tudatosan kerülöm őt,

először halálosan szerettem aztán gyűlöltem (főleg a férjét), míg végül közömbös lett.

35/F

2018. ápr. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!