Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlhat egy beteljesületlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat egy beteljesületlen szerelem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy régen szerettetek valakit, de vagy nem tudta, vagy valami akadály miatt nem teljesedhetett be. Oké, hogy elfeledkezel róla, nem érzed mindig, ha már régóta nem láttad/gondoltál rá. És ha újra látod a személyt? Lehet-e ugyanazt érezni? Vagy teljesen elmúlik?
2018. ápr. 17. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Nem, nem múlik el soha.

" Amit nem kaphatunk meg azt örökké szeretjük." Renard

2018. ápr. 17. 14:59
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom a választ, de remélem elmúlik...
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Elmúlhat, ha úgy döntesz, hogy nem akarod az egész életed elb*szni egy olyan dologra, ami sehova sem vezet.
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem múlna el a beteljesületlen szerelem, csupa vérző szívű, depis ember szaladgálna a földön.
2018. ápr. 17. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék,hogy eltompul, sőt lehet tenni azért, hogy ne szenvedjen az ember tőle...de én pl 10 év után találkoztam végy ilyen szituációban azzal a Valakivel és bizony felkavart, kellett utána egy kis idő, hogy konszolidálódjak.
2018. ápr. 17. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

Esetemben elmult.

Ebben nagyon segitett az, hogy neha, veletlenszerüen keresztezik egymast utjaink es latom azt, hogy nem igazan szeretnek resze lenni az ö eletenek.

Persze, eszembe ötlik olykor az a gondolat, hogy "mi lett volna, ha...", de nagyon valoszinünek tartom, hogy mindkettönknek jobb, hogy nem igy törtent, abban meg teljesen biztos, hogy nekem mindenkeppen.

2018. ápr. 17. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
9:35-kor ugyanebben a topicban már megkérdezted: Érezhet még valamit ennyi idő után?
2018. ápr. 17. 15:16
 8/16 A kérdező kommentje:

SzDG! Az az idézet most nagyon megfogott.

Aki meg azt mondja ha nem múlna el akkor depis emberek rohangálnának, azt sem hiszem, én nem így élem meg sosem a viszonzatlan, beteljesületlen szerelmet, felfogás kérdése, aki depizik, azt nagyon sajnálom

Ja és nem írtam ki ezenkívül kérdést ma :)

2018. ápr. 17. 15:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Örülök, ha tetszett 😀, amúgy egyetértek azzal, amit írtál én is úgy gondolom...
2018. ápr. 17. 15:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a kérdés ma már szerepelt! És igen, elmúlhat! Minek is kéne valakire évekig várni, aki nem érdemes rá?
2018. ápr. 17. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!