Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik beteljesületlen szerelem?
Amikor valami miatt nem lehet együtt két ember, tudják is és elfogadják.
Pl. egyik fél házas vagy kapcsolatban van, esetleg túl nagy a korkülönbség...?
Mit gondoltok, létezik beteljesületlen szerelem vagy csak szimplán gyávaság?
Szerintem nem. Ugyanis egy szerelemnek kétoldalúnak kell lennie, és ha egyik fél nem akarja valamilyen akadály miatt, akkor nincs is ez meg.
Bár kellene definiálni a szerelem szót is. Valaki meg tudja fogalmazni mi a szerelem? Engem érdekelne a véleményetek.
A legrosszabb érzés.
Túl korán jött az életembe, hogy maradhasson. Sajnos van ilyen.
Nem gyávaság, ha valakit akit tényleg szívvel szeretsz, nem alázol meg egy szeretői státusszal, és inkább elengeded. Hiányzik, űr maradt a helyén, nem csak egy sármos férfit, hanem egy barátot vesztettem el személyében.
Timivel egyetértek. Létezik, de el is múlik. Eszméletlenül odavoltam egy srácért aki jóval fiatalabb nálam.
Párkapcsolatom van,amellett alakult ki ez a "viszony".
Mindketten óvtuk a lelkünket mert tudtuk, sosem működne igazán a dolog. Nekem gyerekem van, már nem szeretnék, Ő családot, gyereket akar.
Megfordult a fejemben,hogy miért is ne lehetnénk együtt boldogok...de meddig, pár hónapig?
Na, pl. ez beteljesületlen szerelem, ami persze, igen, elmúlik...bár az emléke megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!