Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megoldható, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megoldható, vagy beteljesületlen szerelem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem neten egy lánnyal, közelben tartózkodik jelenleg de egyébként külföldön él...nagyon megkedveltük egymást... pontosabban kimondtuk h már egy párt alkotunk,nagyon szeretjük egymást, de az ő élete külföldön van... beszéltük már h felhagyna az ottani életével és ide költözne de én ezt nem engedem neki... ahoz már tul sokat dolgozott kint és olyan karriért épitett fel amit sokan irigyelnének, nem is ez a lényeg, igy maradna az h akkor én mrgyek ki hozzá, egyedül él stb.. a közös nyelv megvan kint pedig ráfeküdnék jobbam az angolra... de félek, hogy nem úgy működnének a dolgok... elvégre eleinte nekem elég.mehéz lenne már csak a környék ismeretlensége és a nyelvi nehézségek miatt is. Ti mit gondoltok erről?

2018. márc. 18. 04:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék. Velem ugyanez volt, csak én sajnos még tanulok és nem mehetek. Vesztenivalód nincs, persze csak úgy menj, hogy ha van bőven félretett pénzed, ha esetleg szétmennétek és külön kéne költöznöd, vagy legalább haza tudj jönni.
2018. márc. 18. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A cél terv nélkül álom
2018. márc. 18. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Aki mer, az nyer.

Légy kész egy tervvel, légy hajlandó kicsibe kezdeni, eleinte nyelvsuli és akár kétkezi munka, később pedig nyugodtan jelentkezhetsz majd komolyabb állásokba is, ha ez a gond.

Gyakorolsz, párod is segíthet, és nyelvsuli.. hamar meg lehet tanulni, ha akarsz.

2018. márc. 18. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, persze a nyelv is hát angol lenne az elsődleges ami azért megy is valamennyire... a munka miatt nem izgulok, bármit tudnék vállalni csak olyan kell h nap mint nap hazajárjak hozzá.. a többi nemlényeg h milyen munka.. nem vagyok finnyás ilyen téren.... ha szeretnétek idővel üegemlítem itt h mi sült ki belőle.
2018. márc. 18. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Szétmenésbe bele se tudnék gondolni, már az elöző barátait figyelembe véve is.. hát mit ne mondjak volt velük peche.. éna szöges ellentéte vagyok azoknak.. hála istennek és ebben a rövid idöben is már annyi mindenen tul mentünk amit lehet nehéz is lenne elképzelni! De mindenesetre van félretett pénzem is szóval ez a legkevesebb..
2018. márc. 18. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! :) És igen, írd majd meg, hogy mi lesz belőle!
2018. márc. 18. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!