Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pasik mennyire tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mennyire tudják eltitkolni, ha valaki iránt éreznek valamit?

Figyelt kérdés
Nyilván egyéni dolog, és nem nemfüggő feltétlenül, de arra gondolok, hogy mennyire esik ez általában nehezükre NEM kimutatni az érdeklődésüket? Konkrét sztori dióhéjban: Egy pasi (alkalmi munkatárs) nagyon szeretett volna megismerni, de én csak laza kapcsolatba mentem bele, mert előtte lett vége mással. Mondtam neki, hogy nyugodtan ismerkedjen is mellettem, ha szeretne, amivel valószínűleg eléggé megsértettem az önérzetét.Soha nem gondoltam volna, de a későbbiek folyamán ahogy találkozgattunk, kezdtek megváltozni az érzéseim, és beleszerettem, de akkor már ő mondta azt nekem, hogy úgy érzi nem áll készen erre, és nem akar bántani, kihasználni, legyen inkább vége. Közben többektől hallottam még utólag is, hogy mennyire komolyan szerette volna ezt velem. Az élet úgy hozta, hogy pár hónap után most újra dolgoztunk együtt, ő vitt el minket az adott meló helyszínére.Tudom, hogy most sincs senkije. Kedves volt, közvetlen volt, ahogy mindig, de nem láttam, hogy "úgy nézne rám", nem "bukott le" hogy épp elkapná rólam a tekintetét. Pedig többször mondta anno, hogy mennyire gyönyörű vagyok, és hogy külsőleg-belsőleg én vagyok számára a tökéletes nő. Ha ez még mindig így van, és valahol mélyen vannak benne érzések irántam, azt vajon tudja egy pasi ilyen szinten kontrollálni, hogy semmit nem mutat felém? Annyi mondjuk történt, hogy rengetegszer megérintett, ahogy a telefont odaadta a kezembe, meg hasonló szitukban, úgymond "indokolatlanul". De ezt nem kísérte semmilyen célirányos pillantás, vagy ilyesmi.
2018. ápr. 15. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ő tuti nem sírja tele éjjel miattad a párnáját. Ez van, dolgozd fel.
2018. ápr. 15. 17:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, azt valahogy sejtettem, eleve a férfiak nem ilyen sírós,rágódós működésre vannak beállítva, meg hajlamosak elnyomni az érzéseiket, lefoglalni magukat, stb.

Más válasz is jöhet még:D

2018. ápr. 15. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez a nőknél is ugyanúgy megvan:

[link]

2018. ápr. 15. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
A férfiak nem szokták eltitkolni, ha egy nőtől akarnak valamit. Főleg úgy, hogy tudják, hogy szabad lenne az út. Szerintem ha akarna valamit, erre egyből ugrana...
2018. ápr. 15. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

szerintem tudják leplezni az érzéseiket. Volt egy srác, akivel már 3-4 éve ismertük egymást, amikor bevalotta, hogy valójában az első pillanattól kezdve tetszettem neki, csak neki ez idő alatt barátnője volt. Én ebből a tetszésből semmit nem tapasztaltam, 100%-osan hűséges volt a barátnőjéhez.

Egy másik esetben szintén egy foglalt srác próbálkozott be. Eleinte nem tudtam, hogy van barátnője, de aztán "lebukott", azóta nem volt köztünk semmi, bár mivel előfordulhat hogy találkozni fogunk (munka miatt), abban maradtunk, hogy egy normális munkatársi kapcsolatot próbálunk fenntartani. Ennek ellenére kb. levegőnek nézett utána, nulla kommunikáció, amit a kapcsolatára tekintettel el is fogadnék, azonban mikor egy lazább munkahelyi estére került sor, alkohol befolyáltsága alatt már ugyanúgy próbált közeledni, mint régen.

Összességében azt mondanám, hogy józanul, hivatalos körülmények között nagy önfegyelemre képesek, de kötetlenebb körülmények között már más lehet a helyzet.

2018. ápr. 15. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad a kérdésedet.

Komolyan közeledett feléd, de te egy komolytalan kapcsolatot ajánlottál neki, és igen, megsértetted az önérzetét.

Mire feleszmeltél, és "kezdtek megváltozni az érzéseid" neki is kezdtek megváltozni az érzései. Csak éppen az ellenkező irányba. Csalódott, kiábrándult és leértékelődtél számára.

Most tudatosan elfojtja az érzéseit, nem mutatja ki, hogy vonzódik hozzád.

Legközelebb ügyesebb leszel.

2018. ápr. 15. 18:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, sajnos az utolsóval nagyon egyet kell értenem, és ezt valahol én éreztem belül.

Nagyon fáj, hogy nem tudom ezt az egészet visszafordítani, annak ellenére, hogy elmondtam az okát, miért nem szerettem volna kezdetben komoly kapcsolatot kialakítani. Mert hajlamos vagyok a kapcsolatfüggőségre, nemrég elkövettem azt a hibát, hogy egyik ágról a másikra kapaszkodtam, hogy ne legyek egyedül, és ezt szeretném most kiküszöbölni, mert egyikünknek sem tenne jót, ha érzelmileg összezavarodva belemennék valami olyanba, amire még nem állok készen.Időre van szükségem, de egyébként nagyon kedvelem őt, és szívesen vagyok vele. Ezt hallva megragadta a lehetőséget, és mondta, hogy neki egyelőre az is megfelel, ha kötetlenül találkozgatunk, aztán idővel úgyis kiderül, ha mégis más irányt tudnának venni a dolgok.Én akkor-tényleg puszta jó szándékból-, azt mondtam neki, hogy azért járjon nyitott szemmel, és miattam ne maradjon le semmiről. Mert egyszerűen akkor azt éreztem, hogy nekem az teher lenne, ha rám várna, mert nem gondoltam, hogy részemről elég hamar ilyen érzések alakulnak majd ki. Nagyon elcsesztem tudom, de esküszöm, csak jó akartam, nem akartam megbántani, földbe döngölni ezzel, de sikerült. És életemben először tapasztalom meg igazán, hogy mekkora súlya van a szavainknak, és tulajdonképpen most azért szívok, mert nem akartam őt hitegetni.Nem számítottam rá, hogy ennyire fontos lesz nekem, és nehéz megértenem, miért olyan megbocsáthatatlan dolog ez..Valami olyasmit mondott, hogy ő tiszteletben tartotta, amit kértem tőle, próbált így hozzám állni, és igen, fontos vagyok neki, de ezen már egyszerűen nem tud egy csettintésre fordítani..:'(

2018. ápr. 15. 21:17
 8/10 A kérdező kommentje:
a 17:35-ös által küldött link egyébként nem jön be, ha létezik még, csak rosszul írtad, akkor küldd el újra légyszi:)
2018. ápr. 15. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Nekem megnyílik. De írd be a képkeresőbe, hogy "bitch mode on", és az a kép az, ahol a lány meg a srác a moziban(vagy előadóban) ülnek.
2018. ápr. 15. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Annyibol jol tetted hogy nem hitegetted mert annak sem lett volna értelme .Eleve agrol ágra annak semmi értelme .Mondjuk én azt mondtam volnaneki hogy ha ugy alakul akkor esetleg lehet vmi .Szóval ott cseszted el hogy nem hagytàl neki kiskaput elzártad csak mert egy kapcsolatodnak lett vége .Sajnos ez a hajó eluszott mert màr bizonygatni sincs értelme hogy érzel vmit irànta nem biztos hogy elhiszi .De ha ennyire fontossà vàlt akkor beszélj vele vesziteni nem veszitessz vele.
2018. ápr. 17. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!