Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig éreznék iránta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig éreznék iránta valamit?

Figyelt kérdés

Régen nagyon tetszett egy férfi, hosszú hónapokig így éreztem. Nem lett belőle semmi, így jobbnak láttam, ha tovább lépek. Időnként még eszembe jut, de azt hittem, lezártam magamban a dolgot. Viszont most éjszaka azt álmodtam, hogy megcsókolt és felébredve kb. ugyanúgy éreztem magam, mint régen. Előjöttek a régi érzések.

Szerintetek még mindig érzek iránta valamit, csak nagyon elnyomtam, vagy ez most csak egy hirtelen dolog az álom miatt?

2017. febr. 4. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Az álom a valóság földolgozása. De mivel nincs az éber agy hatása alatt, szabadon csapong, olyan irányba is elmegy, aminek már nincs a valósághoz köze. Ugyanakkor a földolgozással a helyükre is kerülnek a dolgok. Ha nem zavar, gondolj jóleső érzéssel erre a majdnem szerelemre, és lépj nyugodtan tovább. Nyilván vágysz már egy beteljesülő kapcsolatra.

Egyébként mindenki átélt már hasonló álmokat, fiatal fiúknak ilyenkor szokott álmukban magömlésük lenni, és lányok is átélnek néha orgazmust így.

2017. febr. 4. 08:35
 2/4 BlackSword ***** válasza:
Miért nem lett belőle semmi???
2017. febr. 4. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez normális, ha nem teljesedik be, előjöhetnek a régi érzések, ha egyedül vagy, de amint találsz egy olyan párt aki ismét tetszeni fog, csak egy jó kis emlék lesz a másik férfi, éppen ezért tovább kell lépni.
2017. febr. 4. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, azt hiszem, igazatok lehet.
2017. febr. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!