Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem merik kimutatni, ha tetszik nekik egy fiú, meg éreznek valamit iránta?
pontosan az ellentétét teszik, úgy tesznek mintha nem érdekelné őket, játsszák az elérhetetlent, szívatják mindig, meg még véletlenül sem akarják hogy a fiú megtudja, hogy tetszik neki.
Nem értem...
A mai világban a fiatalok körében szinte az összes fiú és lány már csak a komolytalan dolgokba megy bele, és arra hajtanak hogy minél hamarabb megkapjanak valaki aztán fokozatosan a kukába dobják.
Személy szerint, 17 éves vagyok, szűz, és még nem volt sohasem pasim. Hozzáteszem nem csókolóztam még sosem! Mindez amiatt van, véleményem szerint, hogy a mai fiúk zöme már nem "férfi". Egy ici-pici példa, hogy például a buszon sem adják át a helyet.
Na, most jön az, hogy biztos nagy okostojás, meg eltökélt izé lány lehetek, pedig teljesen az ellenkezője. Imádok öltözködni, imádok stílusirányzatokat követni, és csak azt teszem amit az eszem jónak lát. Eljárok egy-két helyre természetesen, de nem úgy ahogyan a mai világ teszi.
Nem tartom magam emiatt különcnek, csak egyszerűen normálisnak. Hozzátenném, hogy elég sok ember emiatt közösít ki...pedig éppen ők a butácskák.
A kérdésedre pontos választ adva, a normális lányok, akikhez normálisan közelednek a fiúk, azok éppen attól félnek, hogy ő is csak olyan mint a többi. Megfektet aztán ennyi. A rendes leányzók ettől félnek. Meg van köztük olyan is aki nem röhögcsél, flörtöl már az első szónál is, hanem kedvesen válaszol:)
Rengeteget tudnék erről mesélni.
Na mindegy:) Ha van kérdésed még én szívesen válaszolok.:)
Én azért mert mindig rettegtem a visszautasítástól. Mert végül rávettem magam hogy lépjek, de mindig lepattintottak, így legközelebb mégjobban be voltam tojva. Mostmár senkihez nem közeledek, és még ha együtt vagyok valakivel, akkor is félek hogy igazán nem is szeret. Jót tett nekem a tinikor (nem).
21/L
mert félünk a visszautasítástól és nem bizunk eléggé magunkban, hogy tényleg bejövünk az illetőnek.
a lányok 99 %-a szereti, ha a pasi a kezdeményező, magabiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!