Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyira tetszik a férfi, de amikor találkozunk valamiért mindig ugy csinálok mintha nem érdekelne, ne tudom kimutatni, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
férfi2013. febr. 12. 20:46
1/8 anonim válasza:
Férfi vagy és férfi tetszik?
Mert ahová hosszan ki lehet írni a szöveget oda is férfi szót írtál és a kulcsszavakhoz is.
2/8 A kérdező kommentje:
nő vagyok és férfi tetszik
2013. febr. 12. 20:56
3/8 anonim válasza:
Én is csak akkor tudom a férfinak, ha ő is vonzódik. Ha néz és szemez. Akkor birom vele is. Talán próbáld meg lesni. De mindig csak egy-egy pillatra. Talán begyújthatod a tüzet benne. Vigyázz! szemezni még ne szemezz vele. A szemezés (hosszan mélyen a másik szemébe nézést) tartogasd akkora, ha majd ő fog hosszan nézni.
4/8 A kérdező kommentje:
ő mindig bámul,méreget
2013. febr. 12. 21:06
6/8 A kérdező kommentje:
20
2013. febr. 12. 22:04
7/8 anonim válasza:
20 évesen én se mertem viszonozni mindig. De most ha ő kezdeményez, akkor miért ne nézném én is. Nem is zavar ha rajta kap. Ugyan azt teszi ő is velem. És tök jó! :))) Próbáld ki! Csak először kell átesni rajta. Engem utána egy picit zavart, hogy "kitárulkoztam", mert tuti vette az adást, hogy viszonoztam, de ma már nagyon szuper ha egymást nézzük!
8/8 anonim válasza:
Az a baj, ha nem viszonzod, akkor nem bátorítod, hogy lépjen. Nem fogja látni a férfi, hogy van/lenne esélye nálad. Még akkor se nagyon veszik a dolgot, ha már szinte kézzel-lábbal integetsz neki - hát még ha nem jelzel!
Ne félj! Főleg ha néz! Amúgy az az igazi, ha egy férfival már úgy tudsz szemezni, hogy szinte levetkőztet a szemével - no ez csak olyannal megy, akivel kölcsönösen azonos hullámhosszon vagytok és az érzések is passzolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!