Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem merik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem merik kimutatni, ha tetszik nekik egy fiú, meg éreznek valamit iránta?

Figyelt kérdés

pontosan az ellentétét teszik, úgy tesznek mintha nem érdekelné őket, játsszák az elérhetetlent, szívatják mindig, meg még véletlenül sem akarják hogy a fiú megtudja, hogy tetszik neki.

Nem értem...

2015. márc. 11. 10:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ennyi.

mondjuk mindig egyszerűbb a másik nemre fogni mindent :D

2015. márc. 23. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert félünk a visszautasítástól. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy én nem játszom az elérhetetlent, és nem szívatom. Mivel nem is vagyunk olyan kapcsolatban. Illetve nem is voltunk, mielőtt szerelmet vallottam neki...
2015. máj. 13. 07:40
 13/13 anonim ***** válasza:

En elmondtam a sracnak facen,szemelyesen,versben,de nem jott ossze:) legalabb megprobaltam

Amugy meg azert mert a fiuk dolga lenne a kezdemenyezes,csak mar megvaltozott a fiatalsag allitolag.:D

14/L

2015. máj. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!