Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a divat manapság, hogy sok 30 körüli gyermektelen nő összejön 20 fiúkkal és tiniként próbál élni?
Meglepően sok ilyen nőt ismerek, de nem tudom hova tenni. Nem akarom senkinek megmondani mit csináljon, nem vagyok erkölcsosztó sem, de nem a gyerekválallaláson, házasságon kéne gondolkodni ennyi idősen? Ezeknek a nőknek a többsége a szüleivel él vagy odaköltözik a 20 éves srác családjához. Egy-kettőnek van saját egzisztenciája, odaköltözteti magához a fiút, de nagyon gáz az egész. Mi ez már?
Mit akar egy érett, felnőtt nő egy éppenhogy felnőtté váló fiútól (a szexen kívül)? Nem félnek hogy elvesztegetik az idejüket (a 20 éves nem akar egyik esetben sem gyereket a közeljövőben, ezt mind ki is mondta) és 40 évesen fognak keseregni hogy már soha nem lehet gyerekük?
Nemrég derült ki egy csajról akit felületesen ismerek hogy 28 éves, én meg az öltözködése, gyerekes viselkedése, bulizási szokásai miatt azt hittem 19 lehet (a pasija is annyi idős!). Semmi felelősség nincs benne, csak úgy elvan mint egy tini, mint akinek kimaradt az a korszak és most akarná bepótolni! Annyit mondtak ismerősök hogy egy nagyon önbizalomhiányos, csúnyácska csaj volt akinek pasija se volt, most kikupálódott (plasztika, műhaj, stb) és élvezi hogy olyan pasik tepernek érte akik annakidején szóba sem álltak vele. Csak valamiért leragadt ott, mintha 18-20 lenne még mindig, azzal a szemmel néz mindent!
Ti is találkoztatok ezzel a jelenséggel már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!