Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a divat manapság, hogy sok 30 körüli gyermektelen nő összejön 20 fiúkkal és tiniként próbál élni?
Meglepően sok ilyen nőt ismerek, de nem tudom hova tenni. Nem akarom senkinek megmondani mit csináljon, nem vagyok erkölcsosztó sem, de nem a gyerekválallaláson, házasságon kéne gondolkodni ennyi idősen? Ezeknek a nőknek a többsége a szüleivel él vagy odaköltözik a 20 éves srác családjához. Egy-kettőnek van saját egzisztenciája, odaköltözteti magához a fiút, de nagyon gáz az egész. Mi ez már?
Mit akar egy érett, felnőtt nő egy éppenhogy felnőtté váló fiútól (a szexen kívül)? Nem félnek hogy elvesztegetik az idejüket (a 20 éves nem akar egyik esetben sem gyereket a közeljövőben, ezt mind ki is mondta) és 40 évesen fognak keseregni hogy már soha nem lehet gyerekük?
Nemrég derült ki egy csajról akit felületesen ismerek hogy 28 éves, én meg az öltözködése, gyerekes viselkedése, bulizási szokásai miatt azt hittem 19 lehet (a pasija is annyi idős!). Semmi felelősség nincs benne, csak úgy elvan mint egy tini, mint akinek kimaradt az a korszak és most akarná bepótolni! Annyit mondtak ismerősök hogy egy nagyon önbizalomhiányos, csúnyácska csaj volt akinek pasija se volt, most kikupálódott (plasztika, műhaj, stb) és élvezi hogy olyan pasik tepernek érte akik annakidején szóba sem álltak vele. Csak valamiért leragadt ott, mintha 18-20 lenne még mindig, azzal a szemmel néz mindent!
Ti is találkoztatok ezzel a jelenséggel már?
Ehhez képest azokra a férfiakra akik maguknál fiatalabb barátnőt akarnak úgy néztek mint a véres rongyra és elmondjátok minden kihasználó szemétládának.
Én csak megnézem a fiatal fiúkat, lányokat is, de ha egyedül lennék sem kezdenék már senkivel, nincsen energiám erre. Bár engem mindig fiatalabbnak néztek, harminc felett is elkérik a személyimet. Van ötvenes nőismerősöm, aki úgy néz ki, mint egy harminc éves, mondjuk ő egész életében sportolt.
Nem értem, amikor dühöngenek az idősebb férfi-fiatalabb nő, idősebb nő-fiatalabb férfi felálláson.
Oh igen. Azt el is felejtettem, hogy a fiatalok nem akarnak babázni.
Sok kapcsolatom azért ment a levesbe, mert a végén kitalálta a párom, hogy akkor ő már szeretne egy babát.
Én akármilyen jelenséget el tudok képzelni. :D
Mindenki azzal jön össze, kavar, él le egy életet stb akivel csak akar.
Mindegy milyen kombináció.
Nyugodtan írhattad volna a másik variációt is amikor szinte ngypapakorú csókák ifjú csajokkal mutatkoznak. Áh vagy az már más...
Sok válasz lett, köszi!
Először is, míg ez a lehetőség csak zavar kicsit (30-as nő 20 éves fiú) az öreg pasi fiatal lány felállás szégyen szerintem! Abból indulok ki, hogy az általam ismert nők többsége érzelmileg idősebb a vele egykorú férfiaknál is és nem tudom elképzelni mit akarnak egy ennyivel fiatalabbtól.
Másodszor nekem pl nincs sörhasam, edzeni járok heti 4 alkalommal, nem szoktam sörözni és tv előtt bambulni, meccset nézni. Nem vagyok egy extrém sportoló aki a kihívásokat keresi meg bulihuszár sem, de szeretek mindenfelé eljárni. Sok hasonló barátom is van.
Harmadszor igen én is látom a mamahotel buliférfiakat közel a 30-hoz. Van ilyen is. Csak elvileg a férfiaknak nincs “biológiai órája”, vagy 50 éves korukig nem késtek le semmiről, akár ráérhetnek addig is családot alapítani.
Persze vannak akik nem akarnak gyereket, csak szerintem meg fogják bánni! Az anyucinál élő “nem tudom mit kezdek az életemmel, majd egyetem után kitalálom” fiúktól akkor sem értem mit vár egy 30-as.
Ismétlem: nem szólok bele egyik ismerősöm életébe se, nem szoktam erről senkivel beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!