Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez a divat manapság, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a divat manapság, hogy sok 30 körüli gyermektelen nő összejön 20 fiúkkal és tiniként próbál élni?

Figyelt kérdés

Meglepően sok ilyen nőt ismerek, de nem tudom hova tenni. Nem akarom senkinek megmondani mit csináljon, nem vagyok erkölcsosztó sem, de nem a gyerekválallaláson, házasságon kéne gondolkodni ennyi idősen? Ezeknek a nőknek a többsége a szüleivel él vagy odaköltözik a 20 éves srác családjához. Egy-kettőnek van saját egzisztenciája, odaköltözteti magához a fiút, de nagyon gáz az egész. Mi ez már?

Mit akar egy érett, felnőtt nő egy éppenhogy felnőtté váló fiútól (a szexen kívül)? Nem félnek hogy elvesztegetik az idejüket (a 20 éves nem akar egyik esetben sem gyereket a közeljövőben, ezt mind ki is mondta) és 40 évesen fognak keseregni hogy már soha nem lehet gyerekük?

Nemrég derült ki egy csajról akit felületesen ismerek hogy 28 éves, én meg az öltözködése, gyerekes viselkedése, bulizási szokásai miatt azt hittem 19 lehet (a pasija is annyi idős!). Semmi felelősség nincs benne, csak úgy elvan mint egy tini, mint akinek kimaradt az a korszak és most akarná bepótolni! Annyit mondtak ismerősök hogy egy nagyon önbizalomhiányos, csúnyácska csaj volt akinek pasija se volt, most kikupálódott (plasztika, műhaj, stb) és élvezi hogy olyan pasik tepernek érte akik annakidején szóba sem álltak vele. Csak valamiért leragadt ott, mintha 18-20 lenne még mindig, azzal a szemmel néz mindent!

Ti is találkoztatok ezzel a jelenséggel már?

2018. ápr. 13. 10:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Igaz csak 27 vagyok, nem 3
2018. ápr. 13. 11:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak komoly kapcsolatokban éltem eddig. Rendre 4-5 évvel idősebb kedveseim voltak. Mi ezzel a baj? Sosem találtam meg a közös nevezőt nálam fiatalabb nőkkel, túl komoly voltam a felfogásukhoz képest.
2018. ápr. 13. 11:36
 13/31 anonim ***** válasza:
39%

En is 30-as vagyok. Gyerekem nincs es nem is akarok meg 5 evig. Naponta sportolok . En is olyan dogos izmos 20-on eves fiut akarok,mint az edzotarsaim sz edzeseken. Akar meg elettarsnak is.

Az esztetikum es a mentalitas vonzz.

Velemenyem szerint a cegemben es hivatali ugyintezeseknel frlelossegteljes vagyok. A maganeletbe meg nem akarom egy lepusztult elhizott es megkeseredett embert . En sokat adok a kulsomre mind a napi sporttal ( latszik) es a plasztikai sebesszel es megerdemlem a magamhoz hasonlo allokepessegu es feszes izomtonusu tarsat. Szulni nem akarok meg 5 evig semmikepp,utalom a gyerekeket. Megtehetem,hogy 40 vagy afelett szuljek vagy orokbe fogadjak.

N/35

2018. ápr. 13. 11:42
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

“Nem akarom senkinek megmondani mit csináljon, nem vagyok erkölcsosztó sem, de nem a gyerekválallaláson, házasságon kéne gondolkodni ennyi idősen?”

Wow, ez aztán a paradox mondat. Azt mondod, hogy nem akarod senkinek megmondani, mit csináljon, erre mit teszel? Belepofázol abba, hogy szerinted kinek mit kéne akarnia :D

2018. ápr. 13. 11:44
 15/31 anonim ***** válasza:
65%

13-as vagyok: a korombeliek a gyereket eroltetik es meg nem akarok semmikepp. Olyan undorito szamlmra,amikor egy ferfi nekem a gyerekkerdessel jon. En nem akarok ilyen megkotottsegrt,ami egy gyerekkel jar.

N/35

2018. ápr. 13. 11:46
 16/31 anonim ***** válasza:
82%

"Szulni nem akarok meg 5 evig semmikepp,utalom a gyerekeket. Megtehetem,hogy 40 vagy afelett szuljek vagy orokbe fogadjak."

ha utálod a gyerekeket, akkor 5 év múlva már nem fogod őket utálni? :)

csak kérdezem.

2018. ápr. 13. 11:50
 17/31 anonim ***** válasza:
85%

elküldte az előzőt, bocsi.

Szóval igaz, hogy csak 27 vagyok, nem 30, de én is egy nálam, 2 évvel fiatalabb fiúval ismerkedem jelenleg. Eleinte nem vettem komolyan az egészet, mert mindig az 5-15 évvel idősebb pasik jöttek be, de ahogy egyre jobban megismerem, egyre inkább rájövök, hogy mennyire vonz a személyisége. Míg a 30-as pasik már otthon tévéznek meg döglenek sörrel a kezükben, addig én egy aktív, elmászkálós, kultúrára és sportra vágyó nő vagyok. Ezt inkább egy fiatalabb fiúban találom meg.

2018. ápr. 13. 11:58
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Én is szeretem a fiatalabbakat. Rettentően kiábrándultam az idősebb férfiakból, a lusta, egészségtelen életmódjuk miatt a legtöbb 30 feletti, akihez "szerencsém" volt, már merevedési gondokkal küzdött.

Én nem azért sportolok és élek egészségesen, hogy egy kiégett fószert pátyolgassak, hogy semmi baj, hogy nem vagy képes egy 10 perces erekcióra sem...

Rohadt nagy kamu, hogy a férfiak a korral érnek, a legtöbb ugyanolyan zuhanórepülésbe kezd, mint a lusta nők.

Eltartom magam, stabil életem van, és nem érzem hiányát a gyereknek se.

27N

2018. ápr. 13. 12:05
 19/31 anonim ***** válasza:
42%

En is szeretek eljarni bulizni meg napozni. A korosztalyom meg inkabb otthon ul tv-zni meg sorozni. Arra nem vagxok kivancsi. A tunya sorhastol meg undorodok.

5 ev mulva is utalni fogom a gyerekeket,de mindenkepp szeretnem tovabbvinni a csaladom es a ceget. Majd fizetek bebisittert meg az akkori pasim lesz majd gyesen. Van ilyen pasi sok,aki orul neki.

13-as vagyok

2018. ápr. 13. 12:09
 20/31 anonim ***** válasza:
67%

"5 ev mulva is utalni fogom a gyerekeket,de mindenkepp szeretnem tovabbvinni a csaladom es a ceget."

hát ez haláli, itt röhögök. :)))

az örökségből jusson majd a gyerekednek egy életfogytig tartó pszichoterápiás kezelés költségeire is. :)

2018. ápr. 13. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!