Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek, ha egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek, ha egy házas nőbe szerettem bele?

Figyelt kérdés

Adott a nő. Értelmileg és érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk. Azonosak az értékrendjeink.(Korban is összeillünk) 6 éve házas egy nála több mint 10 évvel idősebb férfival, akit már kidobott korábban egy feleség. (Gyerekük a nővel maradt) A jelenlegi feleség, akiről szó van pedig nem akarja ismét megtenni vele ezt, mert elmondása szerint azt már nem bírná ki. Az elsőnél is totál összezuhant.Ami nekem afféle sajnálatszeretetnek tűnik csupán. Gyerekük nincs. Azt állítja,hogy ''szereti őt a maga módján'' a férje. Azonban a nő eléggé megnézi a mutatósabb pasikat és látszik rajta a szeretethiány. (''szeretethiány'' Szóval érted...) Huszonéves nőről van szó. Korábban már utalt rá, hogy barát-barátként tekint rám csupán. Hogy nem csalná meg a férjét, és nem is hagyná el. Érzelmileg mély dolgokat is meg tudunk osztani egymással. Többször voltunk már kettesben ''lógni''. Inni, enni, szimplán társalogni. A férje ezekről mit sem tud. Ráadásul tiltja a nőnek, hogy az ő férfi ismerősein kívül másokkal is irogasson(fb) vagy találkozgasson. (Utóbbit persze megértem) Egy majdnem csók szituáció is megtörtént, de azt mondta, hogy a szikra megvan köztünk, de nem tudná ezt tenni vele...Hónapokkal ezelőtt annyiban hagytam a dolgot, mert nem hittem neki. Úgy éreztem, hogy az amiket mond sehogy nem jön össze a tetteivel. Szándékosan hagytam, hogy másokkal is sétálgasson, társalogjon, mert nem hittem neki. A mai napig jóban vagyunk a majdnemcsók ellenére és munkában és délutánonként is mindig beszélünk és azóta is hihetetlen jókat röhögünk bármin. Nincs olyan amiről ne tudnánk beszélni.

Nem mellékesen egy hihetetlenül vonzó nőről van szó, aki annak ellenére, hogy ilyen adottságokkal rendelkezik, bármilyen jöttmentnek a bókjaira elvörösödik, mint főtt rák. És nincs hozzászokva ahhoz, hogy férfiak leszólítják, hogy megismerkedhessenek vele.

Szóval, ehhez én kevés vagyok jelenleg vagy van itt esély? Mit gondoltok?

2018. ápr. 10. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha kellenél neki, veled lenne. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Ha összeszed egy sporttáskányi cuccot, bármikor új életet tud kezdeni, mivel nincs gyereke. Nekem viszont úgy tűnik, miattad nem igazán akar....
2018. ápr. 10. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Te meg, kedves nemtudomhanyadik, aki anyázásra buzdítol,(nem értem anyukámnak mi köze ehhez..) ez a második regisztrációm.
2018. ápr. 10. 17:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja és 5-ös.

Voltam együtt már házas nővel. Olyannal is akinek volt aktuális pasija. A házas 3 évvel volt fiatalabb nálam, kevésbé volt gátlásos, de máig együtt vannak. Gondolom titokban maradt. Nem sokat tudok róla. Akinek pasija volt az ő kapcsolatának vége rég, már gyereke van mástól.(Ezekről tud is, mert elmondtam) Annyi a különbség, hogy őket nem szerettem meg.

Szóval én arra tudok következtetni, hogy én nem tudok mit kezdeni az ő gátlásosságával, ő meg az én gátlástalanságommal. Nála úgy járja, hogy a pasi minél jobban teperjen. Nagyképűsködés vagy sem, nekem eddig olyan sokat sose kellett tepernem, mint ahogy most próbálok...:D

2018. ápr. 10. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, de megéri?
2018. ápr. 10. 17:22
 15/15 A kérdező kommentje:

10

Igen, már közöltem vele, hogy nem akarok többet lelkizni vele, hogy mitől szar a kapcsolata, csak azt akarom hogy érezze jól magát.

11

A pasija konkrétan azzal ''fenyegeti'' hogy ha őt is elveszíti öngyilkos lesz. Ha nem is mondja így ki konkrétan de erre tett neki utalásokat. Szerintem ezzel csak érzelmileg sakkban tartja. No meg ha nem engedi, hogy más férfiakkal beszélgessen munkán kívül azzal szerintem saját maga alatt vágja csak a fát.

2018. ápr. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!