Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek, ha egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek, ha egy házas nőbe szerettem bele?

Figyelt kérdés

Adott a nő. Értelmileg és érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk. Azonosak az értékrendjeink.(Korban is összeillünk) 6 éve házas egy nála több mint 10 évvel idősebb férfival, akit már kidobott korábban egy feleség. (Gyerekük a nővel maradt) A jelenlegi feleség, akiről szó van pedig nem akarja ismét megtenni vele ezt, mert elmondása szerint azt már nem bírná ki. Az elsőnél is totál összezuhant.Ami nekem afféle sajnálatszeretetnek tűnik csupán. Gyerekük nincs. Azt állítja,hogy ''szereti őt a maga módján'' a férje. Azonban a nő eléggé megnézi a mutatósabb pasikat és látszik rajta a szeretethiány. (''szeretethiány'' Szóval érted...) Huszonéves nőről van szó. Korábban már utalt rá, hogy barát-barátként tekint rám csupán. Hogy nem csalná meg a férjét, és nem is hagyná el. Érzelmileg mély dolgokat is meg tudunk osztani egymással. Többször voltunk már kettesben ''lógni''. Inni, enni, szimplán társalogni. A férje ezekről mit sem tud. Ráadásul tiltja a nőnek, hogy az ő férfi ismerősein kívül másokkal is irogasson(fb) vagy találkozgasson. (Utóbbit persze megértem) Egy majdnem csók szituáció is megtörtént, de azt mondta, hogy a szikra megvan köztünk, de nem tudná ezt tenni vele...Hónapokkal ezelőtt annyiban hagytam a dolgot, mert nem hittem neki. Úgy éreztem, hogy az amiket mond sehogy nem jön össze a tetteivel. Szándékosan hagytam, hogy másokkal is sétálgasson, társalogjon, mert nem hittem neki. A mai napig jóban vagyunk a majdnemcsók ellenére és munkában és délutánonként is mindig beszélünk és azóta is hihetetlen jókat röhögünk bármin. Nincs olyan amiről ne tudnánk beszélni.

Nem mellékesen egy hihetetlenül vonzó nőről van szó, aki annak ellenére, hogy ilyen adottságokkal rendelkezik, bármilyen jöttmentnek a bókjaira elvörösödik, mint főtt rák. És nincs hozzászokva ahhoz, hogy férfiak leszólítják, hogy megismerkedhessenek vele.

Szóval, ehhez én kevés vagyok jelenleg vagy van itt esély? Mit gondoltok?

2018. ápr. 10. 16:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Hozzátéve, hogy nekem komoly kapcsolatom még egyáltalán nem volt. Csupán komolytalan, szexre épülő, pár hónapos kapcsolatok. Abból viszont jó pár. De egyértelműen attraktív vagyok a számára. Sportos, helyes, magas, szélesvállú...(nem önfényezés akar lenni) szóval látni rajta, hogy azért kacsingat a fiatalabb felhozatal felé.
2018. ápr. 10. 16:27
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Az a kapcsolat amiben van, halálra van ítélve. Lehet pont te kellenél, hogy véget vessen neki. Ha ő is azt érzi irántad, mint te, akkor ezt meg kell lépni, nincs mese. De ezt meg kell tudjad vele beszélni.
2018. ápr. 10. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem nem vagy elég rámenős, plusz berakott barát zónába.

Szinte biztos, hogy mások már megdugták.

2018. ápr. 10. 16:34
 4/15 A kérdező kommentje:

3-as

Többször mondta már, hogy nem hiszi el, hogy nincs barátnőm és hogy ha nem lenne házas már együtt lennénk. A megdugás szerintem nem történt meg senki részéről(még), mert attól kevésbé látszana ennyire kiéhezettnek.

2018. ápr. 10. 16:40
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem bírtam végigolvasni az ömlengésed és a sunyi kritikádat a férfiról, visszataszító számomra ahogy gondolkodsz és gyűjtöd a kis adataidat róluk és "leselkedsz" mint egy homokos, vagy mint egy nő.Ha férfi volnál egyenes lennél és kihúzott háttal mennél a dolgok elé, bátran megmutatva magad a vetélytársadnak és megtisztelve őt a becsületességgel, nem itt várnád a többi szerencsétlentől, hogy engedélyt adjon neki további sunyi bu.ulásra.
2018. ápr. 10. 16:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a hülyeséget te se hiszed el? :D

Nem hiszi el... Annyira tipikus kamu duma.

Még hogy ha nem lenne házas.

Mindenki ezzel eteti a szeretőt meg a jelöltet, totál naiv vagy.

2018. ápr. 10. 16:47
 7/15 A kérdező kommentje:

5-ös

Nem csak leselkedek. Az első 2 hónapban már arra következtettem a jelleméből, hogy bizony egy kemény dugásra vágyik. Voltunk arrafelé, amerre lakok és ''felinvitáltam'' hozzám mire annyival jött, hogy ''milyen nőnek nézem őt?''. Majd csókkal is megpróbáltam később. Az se működött.

2018. ápr. 10. 16:53
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

kifingatlak2004

Hanyadik reged öcsi? Mindjárt anyák napja, le is sunyizhatod anyádat szemtől szembe, te bátor férfi.

A többieknek viszont igaza van, csak a nyűg lenne ezzel az egésszel.

2018. ápr. 10. 16:54
 9/15 A kérdező kommentje:

6-os

Az a furcsa benne a számomra, hogy ha egy magabiztos nőnek érezvén magát ''etetne'' azt megérteném és megérezném és tudnám mi a teendő. De full önbizalmatlan. És ez nem színészet, ezáltal szerintem nem ''etetés''. Vagy ha igen, akkor ez világklasszis szint. A folyamatos elpirulásokat csak nem lehet bekamuzni...

2018. ápr. 10. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:
De ha nem lépsz akkor további hónapokig ezen fogsz rágódni, nem történik semmi(mert már történt volna ha a csaj akar tőled valamit) és kihagysz más lehetőségeket.Ezért mondom, hogy ne a kapcsolatán elmélkedj mint valami pszichológus.
2018. ápr. 10. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!