Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerettem, hülye voltam, megaláztam nagam. Most nem tudok túllépni a dolgon. Mit tegyek?
Sziasztok! Tudom h nagyon buta voltam, visszacsinálni már nem tudom.De kerlek irjatok vlm biztatot:(Egy éve megismertem egy srácot,2honapig ismerkedtünk, amíg felfogtam h semmi komolyat nem akar, csak h 'jol erezzuk magunkat".Persze akkor már beleszerettem, de így muszaj volt lezarnom vele. Eltelt 2-3honap.Randizgattam, és ismerkedtem másokkal.Majd
komolyabban kezdtem érezni egy másik srác iránt, de 3het után vége lett. Majd kétségbe esésembe elkezdtünk beszélgetni a régi sráccal és 2napra rá taliztunk. Belementem a talalkaba úgy,hogy elmondta nem akar komoly kapcsolatot még most sem.elmondtam h szexelni ugysem fogunk, szóval csak így talizhatunk.De a filmnézés helyett,pettingeltunk és majdnem elvesztettem a szüzességem.ott aludtam,reggel hazavitt. Nagyon megaláztam magam és már tükörbe sem tudok nézni,nagyon szeretem még most is,ezek ellenére. Másnap rairtam, ami persze még gazabb,lejjebb már nem sullyedhettem volna:( szörnyen érzem magam, nem tudom magam a történeteken túltenni.
:(19/L 25/F
Hé, nagy baj nem történt! :) Nem feküdtél le vele, nem történt semmi komolyabb, szerencsére bajod sem lett a túlzott bizalomból.
A leckét megtanultad, most már tudod, hogy kerüld el messzire. :) A tapasztalatszerzés is az élet része.
Én nem látom ebben azt, hogy megaláztad magad. Engedd el, ne hibáztasd magad, okos voltál, hogy nem adtad oda magad, hisz előre megmondta, hogy csak ezt akarja. Fel a fejjel! :)
27L
ezeken a körökön a legtöbbünk átesik - örülj neki, hogy nem 30 évesen.
tanulj a hibádból, koronát megigazítani és tovább menni!:)
36/N
Istenem, de jó azt olvasni, hogy itt ez a kérdés és nem lehurogják a fiatal lányt, hanem lelket öntenek belé. :)
Kérdező, ne marcangold magad, hidd el, kellett ez a tapasztalat. Ismerkedj olyan fiúval, aki komoly kapcsolatot keres, ha nem jön rögtön, akkor se keseredj el, nem vagy el késve. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!