Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Egyszer találkoztu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egyszer találkoztunk és szinte bele is szerettem

Figyelt kérdés
Egy németben született és ott is élō 21 éves török származású fiúról van szó aki 3 honapra jött ide az országba dolgozni és 3 hét mulva letelik a 3 hónap... elkezdtunk irni 1 hete és tegnap elōtt beálított a munkahelyemre hogy megvár míg végzünk és azóta is ugyanolyan kedves.... tudom logikusan h 3 hét és vége annak ami még el sem kezdōdött... de mit tanácsoltok? Mi van ha megpróbálom úgymond "magamba bolondítani"? Féltem ráadásul azért is h angolul kell beszélni, de olyan volt mintha régebbtōl ismernénk egymást.... nem értem magamat! 20/L
2017. jún. 27. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi értelme volt belekezdeni? Szereted kínozni magad távkapcsolatokkal?
2017. jún. 27. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Beszélj vele erről,hogy ki mit szeretne és hogyan tovább.

Ha pedig van lehetőséged és mind a ketten szeretnétek, akkor vedd számításba, hogy kiköltözöl.

Vagy rendezd el magadban, hogy 3 hét és annyi.

A távkapcsolat nem lenne életképes szerintem.

2017. jún. 27. 08:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kezdtem el semmit... csak ismerkedtünk addig nem is volt baj csak aztán meglepett találkoztunk is mint akit fejbevertek! Távkapcsolatot semmikép nem szeretnék de lehet szóba kell hoznom neki ezt hogy mit gondol :) köszönöm
2017. jún. 27. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy 20 éves gyerek vagy.
2017. jún. 27. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
"Távkapcsolatot semmikép nem szeretnék" - innentol kezdve ne haragudj, de semmi ertelme a kerdesednek, mert kicsi az esely ra, hogy 3 het randizas utan barmelyikotok is ugy dont, hogy orszagot valt.
2017. jún. 27. 09:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy kicsi az eselye 4. válaszoló. Viszont biztos tudna még itt dolgozni a cég által ha most is ez volt.. de ez már túlgondolás a részemrōl :/ köszönöm neked is a válaszodat :))
2017. jún. 27. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: És mennyit tudna itt dolgozni? Néhány hetet? És utána?

Egy olyan kapcsolatba bele menni,aminek már az elején tudják,hogy nem soká vége,semmi értelme. Ráadásul csak rossz lenne utána.

2017. jún. 27. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Csadort szerez be :D
2017. jún. 28. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
"Csadort szerez be :D". - es mit csinaljon egy perzsa nepviselettel?
2017. jún. 28. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!