Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nyomulas?
A barátom azt állítja hogy túlzásba viszem és ráakaszkodom. Kikényszerítem hogy megcsókoljon stb.
Szerintetek ez normális?
Én elég visszafogott csaj vagyok soha nem voltam egy heves szerelmes. Sőt az első barátom azt is mondta hogy visszafogom magam.
De mikor úgy érzem hogy hozzá bújnék vagy megcsókolnám akkor odamegyek. Ne úgy képzeljetek hogy egész nap csüngök rajta de azért sűrűn. És szerinem túlzásba viszem és nem hagyom hogy magától jöjjön. De arra aztán varhatnek mert ő meg nem igazán lép felém.
Nem értem miért. Nem szeret? Nekem ez az érzésem.
Vagy egyszerűen ő ilyen? Azt állítja hogy sose volt ilyen érzelgős de nekem ez akkor is fura.

kinek mi a sok és kevés, én sem szeretem a túlzott puszilkodást, bújással nincs bajom, de a puszilkodjunk fél órát attól a falra mászok. szerencsére párom hasonló, inkább masszírozzuk, simogatjuk egymást filmnézés közben vagy ha szex, akkor szex.
mondjuk a kikényszerítés dolgot én is rühellem. meg kell találni az ideális párt ilyen téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!