Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak békével míg ez lecseng, és majd a barátom kezeli egyedül?
Az egyetemen egy lány rákattant a páromra, feltett szándéka hogy ha fene fenét eszik is, összejön vele. Állítása szerint minden téren illenének egymáshoz és a kémia is megvan mindkét féltől.
Engem mielőbb le akar vakarni róla. Semmilyennek tart, és hogy a párom ezerszer jobbat találhatna, gondolom itt önmagára céloz.
Állandóan keresi, széles mosollyal üdvözli, puszival, minden humoron nevet, mindent megköszön neki öleléssel, stb. Ha kettesben vagyunk, jön furakodni.
A barátnői meg adják alá a lovat, de még hogy.
A dolgok ellenére biztosnak érzem a kapcsolatot, a barátom nagyon szerelmes belém.
A csajjal egyébiránt szimpatizál, de minél inkább kiérzi az élt és csípősséget a lányból mikor velem beszél, annál inkább veszít a lány a szimpátiájából.
A lánynak vas akarata van, és nagyon biztosan lebeg a cél a szeme előtt, hogy összejön vele. Meg van róla győződve, azt szed fel, akit csak akar.
Barátodnak kell tisztázni, hogy esélytelen. Ha kell, durván rázza le, mert eddig nem vette a lapot.
Mondjuk ha társaságban nyomul, jól hallhatóan, mindenki előtt elhajtja.
Az hogy hagyja magát karolgatni, meg beszélhetnek, csak bátorítja. Mert ezek szerint hagyja... Ki tudja, ha te nem lennél ott...
Annyit tehetsz, hogy megmondod a párodnak: vagy levakarja a csajt végleg, vagy félreállsz, és legyenek boldogok. De te nem óhajtod többet nézni ahogy karolgatja.
Aztán kiderül, mennyire szerelmes.
A párod küldje el melegebb éghajlatra.
Miaz h ha ketesbe vagytok közétekfurakodik? Én már szájba töröltem volna.
N24
Az én barátom is helyes pasi, vannak akik rámásznak. Elsőre közli, hogy barátnője van.
Ha a csaj nem veszi a lapot, akkor átmegy bunkóba, leku.rvázza, és otthagyja a francba.
Nem is próbálkozik be nála senki kétszer. Nem hogy ölelgesse, puszilgassa, meg furakodjon. Szerintem nagyon is tetszik neki, hogy két csaj kapar utána, ne vegyél rá mérget, hogy nem szerzi meg a csaj.
Nőként rám aztán nyomulhatna egy "vas akaratú" férfi, ha szeretem a páromat, elküldeném a fenébe azonnal, ha nem értene az első finomabb elutasításból.
Ha meg a férjem jelenlétében viselkedne így egy másik férfi, akkor pláne kiosztanám, nem hagynám, hogy semmibe vegye a kedvesemet.
Ne haragudj, de nem túl jó jel, hogy egy cafka így megaláz téged, és a párod még mindig szimpatizál vele...Vagy nagyon hülye, vagy nem szerelmes beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!