Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan erjem el hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erjem el hogy ne kislanykent kezeljen?

Figyelt kérdés
Eleg regota szerelmes vagyok es 7-8 evvel idosebb ferfibe. Eleinte eselytelennek tartottam, eretlennek tartottam magam hozza. Viszont most igy par evvel kesobb ugy erzem mar meg tudnank talalni a kozos hangot, viszont nem tudom, hogy van-e esely arra hogy ne a ‘kislanyt’ lassa bennem.
2018. ápr. 8. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Ezt jó lenne tudni.
2018. ápr. 8. 23:45
 2/8 A kérdező kommentje:
18
2018. ápr. 8. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
felejtős
2018. ápr. 9. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez nem nagy korkülönbség. Itt inkább az “áhitattal” lesz baj. Ő ezt kifogja használni, és csak szexre fog alkalmazni téged. Ne legyen igazam, de itt vagyok 25 évesen, és ha belémhabarodna egy 18 éves lány, max szexet akarnék tőle, mert hosszútávú kapcsolatra nem hiszem, hogy alkalmazható lennél. Szóval jól gondold meg ezt, te csak most lettél nagykorú, ő már felnőtt, két külön kor, még ha nem is nagy a korkülönbség, érzelemben lehetnek óriási különbségek, szakadékok.

Amúgy meg teljesen mindegy, hogy mivel mész oda, vagy milyen témát hozol fel neki, ha akar tőled valamit, úgyis keresni fog, (legyen az bármi).

2018. ápr. 9. 00:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Es ha o nincs tisztaban az ahitattal?
2018. ápr. 9. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Hidd el, egy 25 éves fiú/férfi sem tartja a 18 éves csajokat kislánynak már.
2018. ápr. 9. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
18%

#4-es vagyok.

Arra gondolsz, hogy megpróbálod elrejteni az érzelmeidet és adni a nehezen megszerezhető lányt, hogy ne kapjon vérszemet rád, mint könnyű préda? Ha igen....ez is egy megoldás, inkább taktika, de vágj bele, ha képes vagy elviselni a fájdalmat, a kihasználtságot, a semmibe vevést és persze jól is elsűlhet a dolog, szóval ha vállalod a negatív következményeket, akkor szíved joga a dolog.

2018. ápr. 9. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkora hülyeség egyből konklúziókat levonni. Én pl szimplán, udvariasan, de határozottan kikosaraználak. Mert maga a korkülönbség felnőttek közt bár nem számottevő, de 18 évesen még gyerek vagy. Jóllehet a pár évvel ezelőtti önmagadhoz képest sokat komolyodtál, ez még sehol sincs ahhoz képest, amennyit valószínűleg fogsz. (jobb esetben)

Azzal sem értek egyet, hogy taktikázz és játszmázz. Ezzel rögtön az elején ölöd meg az egészet, még magvában. Egy komoly kapcsolatot nem építhetsz hazugságra, mert minden dolog épp olyan erős csak, mint a leggyengébb darabja.

A taktikázás, játszmázás pedig mindig oda vezet, hogy előbb vagy utóbb, de te húzod a rövidebbet.

Az is lehet, hogy el tudná tán képzelni veled az illető a kapcsolatot. Ezt mi nem tudhatjuk. Az is lehet, hogy kiadja az utadat.

Egy dolog biztos csupán: ha kiadja az utad, ne fuss többé utána, hanem felejtsd el, lépj tovább.

27/F

2018. ápr. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!