Hogy érjem el, hogy végre ne kezeljen kislányként?
Nem fogom tudni megmagyarázni, hogy miért kezel kislányként. Az apád, élete végéig a kislánya leszel, akkor is, ha közbe már gyerekeid és férjed lesz!
Ez így van rendjén, nem fogod tudni elérni, hogy kislányként kezeljen. 14 évesen valóban fiatal vagy még, és apukád félt, ezért nem enged bizonyos dolgokat!
16/L
Hát.. mindig apuci kicsi lánya leszel 30 évesen is. Te akkor is a lánya leszel és ez így van jól. 14 évesen pedig nem biztos, hogy mindenkinek megengedik a fülbelövést, bár úgy gondolom, hogy igazán nincs jelentősége.
Majd ha 18 leszel azt kezded a testeddel, amit csak szeretnél, de addig még hallgatnod kell a szüleidre, mert kiskorú vagy.
És néha nem is olyan rossz az, mert kevesebb hibát követsz el.
Magyarázd el neki, hogy a fülbevaló nem az ördög műve, és sokan még a kisbabáknak is csináltatnak, nincs benne semmi pláne...
Apukád csak szeret meg félt, próbálj többet beszélni vele, hogy te már kamaszodsz, nem vagy kislány. Jobb azért az ilyen, az én apám 9 éves koromban megpattant itthonról, s azóta csak elvétve látom. Ez egész kamaszkoromban egyáltalán nem zavart, de most gyakran sajnálom és szomorú vagyok, ha látok velem korú vagy fiatalabb lányokat, akiket szeret az apukája és foglalkozik velük, az enyém meg egész egyszerűen lesz.rja, hogy élek vagy sem. Lehet fura, de legyél hálás az apukád féltéséért.
20L
Nemkell hogy apucika mindent tudjon!
Lövesd ki. Nekem 1 éves koromban apa követelte, hogy ki legyen lövetve a fülem. Ja meg utána 10 évig csak 1 fülbevaló lehetett benne, mert papó vette.
A lényeg, menyj el egyedül vagy anyáddal és ha megharagszik, akkor meg lesz haragudva. =D
Azért mert még tényleg kislány vagy.... Nem értem miért akarsz te is (mint annyi korodbeli) hamar felnőni és játszani a nagylányt.
Ha olyan füllövésről van szó, hogy eddig még semmi lyuk nem volt a füledben és szeretnél szép fülbevalókat hordani azzal semmi gond, de ne haragudj egy agyonlyukasztott fülű kislány tényleg eléggé vicces és elszomorító látvány.
20L
Azért mert 24 éves vagy és valóban kislány vagy és az is maradsz még egy jó darabig!Azaz pontosabban amíg ő él te még 40 évesen is a kislánya leszel!
Én 28 vagyok de az apám még mindig kislányomnak szolitt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!