Hogy érjem el, hogy végre ne kezeljen kislányként?
bocsi de rossza a billentyűzetem most talán már jó lesz!:D
szóval 14-et akartam!:D
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:45 vagyok
Nem arra értettem, hogy alapból legyen két fülbevalója, mert tényleg az nem gáz, nyilván nekem is még kicsi koromban ki lett lövetve, hogy hordhassak szép fülbevalót:)
Én arról beszélek, hogy ha már megvan ez a kettő, minek akar még vagy 8at?? attól nagyobb lesz biztos...
De tényleg ha csak a két alap lyukról van szó, akkor ne hagyd magad, olyan nincs, hogy ahhoz kicsi legyél..
20L
Azért kérdezd meg anyukád, hogy mit szólna hozzá hogyha apukád tudta nélkül mennél el kilövetni, és mondd el neki, hogy te ezt nagyon szeretnéd stb.
Arra készülj fel, hogy nem fog valami künnyen menni a pasizás ilyen apuka mellett :D
azért jó hogy tegnap 100%-ban hasznos válaszom ma már csak 81%-os:S
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!
Ez a válasz trágár
Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
Ez a válasz rasszista
Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír
Ez a válasz egy hirdetés
Ez a válasz más szempontból problémás
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:13
Privát e-mail a válasz írójának
Nem tetszett a kislánynak a válaszunk:-) Én is le lettem pontozva, az igazság sokszor fáj ugye..
Köszi a válaszokat! Nem tudom miről beszélsz,én senkit nem pontoztam se fel,se le.
Többieknek: Holnap megyünk lövetni a fülünket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!