Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban avagy sem, hogy van ember aki túl hamar, vagy túl későn érkezik az életünkbe?

Nincsenek véletlenek, minden okkal történik. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk az adott helyzettel.
Mondjuk egy érzelmi mazochistánál ez a sztori tiszta sor, általában negatív a végkimenetel. :D

Egyre jobban Őzikével meg Csizmivel értek egyet :]
Az lehet, hogy sok Mooji meg Tolle videót nézegettem lately, de bakker tényleg a jelenben (jelent) kellene (meg)élni és elengedni magadat a sodrással és nem mozizni a múltban. Csak lazán! :)

Nagyon szeretem az idezeteket, s ez messze a kedvencem:
“Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra.”
(Marai Sandor - Eszter hagyateka)
Szerintem ez mindent elmond.

Egy személyben érkezett túl korán és túl későn.
Mégis az volt benne a szép. Érzéseket tanított, azt, hogy holnap is lesz életem.
Ha nem akkor jön, akkor sosem zárom le a házasságom, sose merek elindulni.
Én abban hiszek, hogy akiknek közös út van megírva, azok fognak még esélyt kapni, amikor készek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!