Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek két politikailag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek két politikailag teljesen különböző véleményen lévő ember közt működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy az egyik fél bal míg a másik inkább jobboldali, így számtalan kérdésben nincsenek egy véleményen, mit gondoltok erről?

2018. márc. 6. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,amennyiben ez nem befolyásolja a kapcsolatot. Én pl el tudom különítein a vallási/politikai nézeteimet egy kapcsolatban. Volt már más nezetiségű párom,s nem különösebben volt gond. Sőt ha jól emlékszem politikáról szó sem esett. Tehát egyén függő.
2018. márc. 6. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen. Ha tudtok vitatkozni normálisan, jó kis időtöltés lehet.
2018. márc. 6. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire mélyedtek bele az elveikbe, hiszen a politika gyakorlatilag világnézet. Ha meg valakivel full különbözik a világnézeted, akkor mi közös? Ugyanazokat a filmeket szeretitek?
2018. márc. 6. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem működhet, ha a nézeteik szerint is élnek.
2018. márc. 6. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2018. márc. 6. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem napi szintű téma náluk a politika, akkor működhet.
2018. márc. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!