Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban avagy sem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban avagy sem, hogy van ember aki túl hamar, vagy túl későn érkezik az életünkbe?

Figyelt kérdés
Avagy van-e véletlen?
2018. ápr. 8. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Én mindkettőben hiszek. Az elsőt tapasztaltam is, a másodikat remélhetőleg sohasem fogom, az sokkal rosszabb lehet.
2018. ápr. 8. 20:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyes leírod hosszabban ha kérhetem?
2018. ápr. 8. 20:57
 3/16 anonim ***** válasza:
26%

Hát a túl késő már most fent áll. 23 évesen eddig életemben egy nő sem szeretett.

Most olvasom vannak, akik ilyenkor már házasodnak.

Remek érzés. De tudom lesz ez még rosszabb is.:P

2018. ápr. 8. 20:58
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Én abban hiszek, hogy a megfelelő ember, sem előbb, sem később, hanem az arra alkalmas időben érkezik. Akivel kapcsolatban eddig azt gondoltam, hogy bárcsak előbb találkoztam volna, annál bebizonyosodott, hogy akkor sem lett volna helye az életemben.
2018. ápr. 8. 21:03
 5/16 anonim ***** válasza:
44%

Hosszabban nem, de röviden lehet róla szó.

Hosszabb kapcsolat utáni szakításkor elhatároztam, hogy egy ideig senkit sem engedek közel magamhoz, nem szeretnék új kapcsolatot. De érkezett az életembe egy férfi, aki teljesen elvarázsolt, kezdtem beleszeretni, miközben az agyam folyamatosan kattogott, hogy én ezt nem akarom, túl korai, túl hamar érkezett az életembe, nem vagyok rá felkészülve. Végül nem csak emiatt nem lett belőle semmi.

A másik pedig, hogy az utóbbi variáció sokkal rosszabb lehet, ott arra gondoltam, hogy olyat tudok elképzelni, hogy valaki már házas, családja van, és akkor érkezik hirtelen az életébe élete szerelme (nem értek vele egyet egyébként). Az borzalmas érzés lehet, bár, aki így jár, az talán meggondolatlanul házasodott, de ezt nem tisztem megítélni.

2018. ápr. 8. 21:05
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem igazán. Én inkább abban hiszek, hogy mindenki akkor jön, amikor jönnie kell.

Bár az én életemben nem érkeznek az emberek, inkább csak elmennek.

2018. ápr. 8. 21:14
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Soha nincs véletlen. Annak az embernek ott és akkor helye van az életedben. Nincs olyan, hogy korai vagy késői érkezés. A fő kérdés az, hogy az okot felismered-e vagy korábbi negatív tapasztalataid által a múltból cipelt béklyók, esetleg a jövőbe vízionált megalapozatlan aggodalmaid elnyomják-e a helyzettel való élés/helyzetből tanulás lehetőségét. Mert valljuk be, sokan a múlt fájdalmaitől szenvednek és a jövő félelmeitől menekülnek. Ez kb. olyan, amikor valaki ragaszkodik a negatív tapasztalatai által emelt falak miatt korlátolt elveihez vagy olyan érzésekhez, amik már nem lendítik előre, csak lenullázzák és emiatt képtelen a jelenben élni. Magyarul, feladatod van az emberrel és igyekezned kell ebből a helyzetből a legtöbbet kihozni így vagy úgy, de valamerre elbillentve a mérleg nyelvét.
2018. ápr. 8. 21:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi nektek.

Milyen okos válaszok, ehh...

2018. ápr. 8. 21:26
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki.

Ötös végül mi miatt nem lett semmi belöle?

Nem lehet hogy elnyomtad az agyaddal a szived akaratát?

2018. ápr. 8. 21:28
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

#9 De.

De nem csak emiatt.

Másra nem válaszolok :)

2018. ápr. 8. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!