Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon megéri várni rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megéri várni rá?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy srác akivel lassan 7 éve ismerjük egymást. Anno 7 évvel ezelőtt (16 éves korunkban) összejöttünk, egyébként ő volt a legelső barátom,de én majdnem 2 hét után dobtam, Őszintén szólva igazából azt semtudtam hogy mit akarok. Tehát dobdta ami neki nagyon rosszul esett. Ezutn 1 hónappal úgy érezetem hogy mégis kell nekem és őt akarom. Összeakartam vele jönni újra. Ez éveken keresztül húzódott. vlt mikor feltúnt az életemben volt mikor eltűnt. A lényeg Ho most nemrég is feltűnt és pont akkor abban a helyzetben mikor valami jó kellett az életembe, és ez a jó ő volt számomra. Most tényleg nagyon jól elvoltunk és úgy alakult hogy igencsak összemelegedtünk, csakhogy ő külföldön dolgozik így vissza kellett mennie. Bennem újra feltörtek az érzések és úgy érzem hogy nagyon szeretem,senkit nemszerettem még így. Most nemrég jött vissza külföldről és míg kint volt úgy volt hogy felmondott vége a kinti melójának, én ennnek annyira örültem , mert így láttam arra esélyt hogy összejöjjünk.Sajnos jött a bökkenő hogy mégis csak visszamegy fél évre. Ez engem teljesen felzaklatott. Májusba megy vissza. Annyira szeretem őt hogy várnék rá , még ha nem ís vagyunk együtt. Tudom hogy ő is érez irántam valamit. Fogalmam sincs mit tegyek, mert nem vagyunk együtt de mivel szeretem várnék rá, de ott van az is bennem hogy mi van ha aztán megint vissza megy ? szerintetek megérni várni rá?

2018. ápr. 8. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy menj vele, vagy semmi értelme, mondjuk ha nem tervezel családot és neked megfelel, van olyan erős a bizalom is meg a többi, hogy a fél éves szüneteket bírjátok...nehéz kapcsolat lenne, de a szerelem mindent kibír!!
2018. ápr. 8. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Április van még csak. Van egy szűk 1 hónapotok, hogy addig is megpróbáljatok csinálni valamit. Én most elkezdenék randizni és stb. Aztán májusban meglátjátok.
2018. ápr. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!