Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Vajon megéri folytatni?
Szerintem ezt addig kell abbahagyni, amíg még nem bonyolódtok túlságosan bele. Az lesz a vége, hogy lebukik, lesz nagy sírás rívás és te leszel a szemétláda, mindennek az oka. Szereti a párját, csak kicsit elbizonytalanítottad. Mindenki vállán ott ül a kisördög, az rajta múlik, hogy mennyire hallgat rá. A kísértés mindig, minden kapcsolatba bekacsint, ki kell állni a próbát. Ő már bukdácsol és előbb-utóbb bele is fog bukni, ha pedig az érzelmek veszik át a hatalmat, hibázni fog a párja előtt is és onnan borul minden.
Volt egy hasonló esetem egy kollégámmal. Én együtt élek a párommal, neki felesége és gyereke van. 12 év van köztünk, de megáll bennem az ütő, ha elmegy mellettem és én is képes vagyok megakasztani a gondolatmenetét egy mosollyal. Nem vagyunk közvetlen kollégák, alig heti egyszer találkozunk, de a több napos céges csapatépítőkön, konferenciákon mindig megtaláljuk egymás társaságát és ott még inkább kiéleződök a helyzet, főleg ha lecsúszott egy-két pohár ital is. Sosem történt köztünk semmi és nem is fog néhány közelebbi, lassú zeneszámot leszámítva a táncparketten, de ahogy szabályosan izzik a levegő kimondatlanul kettőnk között az brutális. Már mások is megjegyezték, hogy "jól mutatunk egymás mellett, hasonló az ízlésünk", stb.
Én ezt valahol élvezem nyilván, hiszen jól esik, ugyanakkor a kisördög folyamatosan duruzsol a fülembe és az annyira nem jó érzés. Egyszerűen azon múlik, hogy a jobb vállamon ülő kis angyalra hallgatok, vagy a balon ülő ördögre. Nekem az angyal az erősebb és neki is. Ez addig működik így, amíg mindkettőnknél így van.
Te is tudod, hogy ez így nem helyes és ő is tudja. Akkor miért csináljátok?
AKARATERŐ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!