Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri folytatni?
Figyelt kérdés
Nem akartam, de szerelmes lettem. A srác is szeret állítólag. Csakhogy én olyan lány vagyok, aki megőrül ha szerelmes lesz! Pedig régen nem vagyok már tini, sőt bőven 20 fölötti vagyok. Totál bekattantam, el vagyok varázsolódva és már semmi sem érdekel, csak Ő. Érzem hogy most kellene abbahagyni az egészet és elfutni amíg még bírok. Mert tudom hogy ha maradok, elindul a lavina és nem lesz megállás, mérhetetlen fájdalom vár rám. A kérdésem az lenne hogy szerintetek megéri azzal a tudattal folytatni egy kapcsolatot, hogy a józan eszeddel látod előre mi lesz úgyis a vége? Vagy pedig szarjak bele és carpe diem? Légyszíves normális válaszokat írjatok! Köszi!2013. ápr. 30. 22:41
1/7 anonim válasza:
Carpe diem!
Ha pedig ő is szeret akkor főleg!
2/7 anonim válasza:
"aki megőrül ha szerelmes lesz! "
Miért mit művelsz olyankor?:D
3/7 A kérdező kommentje:
Mit művelek olyankor? Kifordulok önmagamból. Őrültségeket csinálok, nem számít semmi. Elveszítem a józan ítélőképességemet. Mindent más szemmel látok. Egyszerre vagyok észveszejtően boldog és rohadtul boldogtalan. Egyik pillanatról a másikra...
2013. ápr. 30. 22:46
4/7 anonim válasza:
"Őrültségeket csinálok, nem számít semmi. "
mégis, miket csinálsz?:D
5/7 A kérdező kommentje:
Várj, írok privit, ezt nem itt szeretném megtárgyalni!;)
2013. ápr. 30. 22:51
6/7 anonim válasza:
Mintha egy kicsit engem és az érzéseim írtad volna le. Én is mindig arra gondolok, hogy úgyis el fog hagyni és vége lesz, és nem bírja ki velem - mégha én is úgy is gondolom, hogy Ő az igazi számomra - de mindig arra jutok, hogy igenis szeretném megtapasztalni az igazi boldogságot, mégha tudat alatt néha azt érzem, hogy bizony ennek ellenkezője is eljön/eljöhet. Pedig ki tudja...lehet, hogy csak mi "reagáljuk" túl, pont azért, mert ennyire szeretünk..nem? :)
21 L
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, lehet csak túlreagálom...
2013. máj. 1. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!