Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír magától?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír magától?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a munkahelyen, egészen jóban vagyunk a legalábbis én úgy gondolom.

Facebook-on is szoktunk beszélgetni, de csak akkor, ha én írok rá, amúgy meg sajnos nem keres.

Pedig a munkahelyen, hogy ha épp úgy összefutunk, meghív egy üdítőre, érdeklődik rólam, de ennyi.

Fura helyzet, mert mindketten egyedülállók vagyunk, és úgy érzem, hogy tetszem neki, aztán mégsem történik semmi.

Fogalmam sincs, hogy mit gondolhat, mert az már biztosan feltűnhetett neki is, hogy mindig én írok rá, de attól ugyanúgy nem történik olyan, hogy burkoltan elutasítana.

Nem értem, és ez zavar.

Annyira örülnék, ha egyszer írna magától.

Már szégyenlek én írni.

28/N

2018. ápr. 7. 08:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled. Különben keresne magától. Jó társaság vagy neki a munkahelyen, de azon kivűl mást nem akar tőled.

Én pont fordítva vagyok.

Fel kell ismerni, amikor valakit nem érdekelsz.

2018. ápr. 7. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után be kell látni, hogy nemkellesz neki.Sz-r ügy ha te odáig vagy érte de majd elmúlik... Nálam is ugyanez volt, volt egy férfi, akit mindig én kerestem, napok múlva válaszolt, nem volt sohasem érdeklődő. Ezek után megfogadtam soha többet nem keresem. Nem fogok rajta csüngeni mert még jobban elretten tőlem.
2018. ápr. 7. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Tuti van más nő a képben.

A helyedben leszállnék róla, ha magától képtelen keresni téged.

2018. ápr. 7. 09:00
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem igazán érdeklődik irántad, de egy kapcsolatot ki tudnál hozni belőle, ha randizgatni kezdenétek, de jelenleg nincs semmi komoly, csak jó fej vagy neki, és kedvel mimt embert.
2018. ápr. 7. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Tényleg olyan rossz ezt belátni, mert annyira tetszik, és amikor rám mosolyog, illetve néz a szemembe, akkor érzem, hogy van valami, aztán ez elillan.

Már nem merek ráírni egyáltalán, és hát persze, biztosan lehet akár más nő is a képben, mert jól néz ki.

2018. ápr. 7. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak puszta munkatàrsi kapcsolatnak fogja fel ebbe ne láss többet .Érdeklődik de ennyi.Keress màs férfit ő nsla soha nem leszel első és nem fog ugy tekinteni ràd csak mint egy kedves munkatàrs akivel néha beszélget.
2018. ápr. 7. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sem ment egyik napról a másikra ennek az elfogadása. Még a mai napig ha meglátom beleremegek :D, mert nekem is bejön külsőleg,belsőleg egyaránt, de már nem fogom fel olyan drasztikusan mint az elején. Remélem lesz rajta kívül más aki iránt még így fogok érezni ezen a bolygón. Fel a fejjel. :)
2018. ápr. 7. 16:58
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem egyszerű.

Ma beszéltünk le egy közös kültéri programot, csak még nincs konkrét időpont, de szerintem olyan 1 hónapon belül elmegyünk egy helyre.

Akkor ezt most miért?

Miért ugyanazzal a szép mosolyával?

Amúgy köszönöm a válaszokat, van benne igazság.

Aki nem keres, azt nem érdekled.

2018. ápr. 7. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha téged is elhívott erre a közös programra még nincs veszve semmi. Nem olyan rossz a helyzeted mint ahogy azt gondolod. Sok szerencsét:)
2018. ápr. 8. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

De,rossz a helyzet.

Ne foglalkozz vele,helyedben elutasítanám ,amikor elhív.

Ne kaparj.Ha észreveszi LEHET,csak LEHET,hogy fordul a kocka.

Ezt az írogatást meg hagyd abba,rendkívül ciki.

Nem akarlak megbántani!

2018. ápr. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!