Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek szakító ok lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek szakító ok lenne egy tetoválás?

Figyelt kérdés
Van az alkaromon egy kisebb tetoválás, azonban a barátnőm utálja a tetoválásokat. Még nem is látta. Viszont már hamarabb el kezdtem eltávolíttatni, mint, ahogy megismertem, de még azért tisztán látszik, kell neki pár procedúra még. Igazából lövésem sincs, mi legyen, vagy hogy mondjam neki.

2018. ápr. 4. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
ha neked tetszik akkor ne szedesd le egy csaj miatt. ha szeret akkor nem fogja érdekelnikikéve ha pl egy horogkereszt vagy hasonló. amúgy nekem is van, nem gond. 22N
2018. ápr. 4. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem miatta szedetem le, már hamarabb kezdtem eltávolíttatni, mint megismertem volna.
2018. ápr. 4. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Van aki egy tetoválás miatt szakítana? Szerintem ha normális a barátnőd, akkor nem fog ez miatt szakítani veled.
2018. ápr. 4. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Az attól függ milyen tetoválás lenne. Ribirendszám, politikai jelkép, "szopnék" felirat, gagyi japán-kínai jelkép hipsztertetkó, Coelho-idézet kizáró ok.
2018. ápr. 4. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2018. ápr. 4. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem ilyen hülyeség. Egy kb. 5x8-as.
2018. ápr. 4. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vállalhatatlanul gázos tetkó (pl. Fidesz-, Jobbik- vagy MSZP-logó, helyesírási hibával odavarrt felirat, előző barátnő neve), akkor nem hiszem, hogy gondot jelentene.
2018. ápr. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!