Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik ha egy lány csuklóján van egy végtelen jelű tetoválás?
Figyelt kérdés
2-3 cm-s2015. aug. 23. 14:47
1/8 anonim válasza:
Nem szeretem a tetkókat, így nekem nem tetszik. De gondolom soknak igen.
Az egyik ismerősömnek pont van ilyen tetkója ott. :D
2/8 anonim válasza:
Nem is tetszik, de nem is zavar. Nyilván számodra van valami különleges jelentése a végtelen jelnek, hiszen ezért tetováltattad magadra. Számomra viszont nincs, ezért nem is vált ki belőlem semmilyen érzelmet.
3/8 Mumusan válasza:
Úgy tudtam a tetoválás célja hogy annak tetszen akin van.... Vagy nem?
4/8 anonim válasza:
nrm szeretem a nagy/ízléstelen tetkókat, de ezzel semmi bajom nem lenne, lehet, hogy még tetszene is
5/8 opened paradise válasza:
Hát...számomra ez kicsit tucat,divat tetkó,de nem szólnám le,lehet,hogy számára van jelentése.
6/8 anonim válasza:
mostanában minden 2. lány roppant mély értelmű végtelenjelet tetováltat.. nem, nem tetszene.
7/8 Noren1989 válasza:
Nem. Eléggé gyakori, plusz elvileg valamifajta önmegvalósítást kellene sugallnia, meg egyediséget...
25/F
8/8 anonim válasza:
Na húzz a szalonba és varrasd magadra azt a végtelen jelet cshaje!
Nehogy másokra hallgass, ez a te tested,és te fogod örökre magadon hordani.
Ha az tántorít el hogy tucattetkó, semmi gáz, keress mást,de ha tényleg szeretnéd akkor embereld meg magad és viseld büszkén.
És nemmellesleg,a tetoválásodnak(hacsak nem kifejezetten a szexuális vonzalom fokozására szolgál)abszolút SEMMI köze nincs a másik nemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!