Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek, hogy van egy tetoválásom?
Figyelt kérdés
Van az egyik alkaromon egy tetoválás, elég sokat jelent nekem. Már régóta megvan, deba barátnőm szerintem nem tud róla. 23/F2018. febr. 21. 21:28
1/11 anonim válasza:
Miért kéne elmondani? Majd meglátja
2/11 kakadu19 válasza:
Ezt nem értem.. miért kell ennyire rá parázni hogy van egy tetkód? És h meg tudja mivan?
3/11 anonim válasza:
Ha nem Freddy az Elm utcából vagy hasonló, akkor nem kéne paráznod, mutasd meg neki bátran.
4/11 anonim válasza:
Nem kell elmondni, majd meglátja.
5/11 anonim válasza:
Én a helyedben mélyen hallgatnék és inkább amputáltatnám a karom. Sosem lehet tudni szereti-e a tetoválásokat vagy sem, kockáztatni pedig nem éri meg.
6/11 anonim válasza:
Legkozelebbi randira vegyel rovidujju polot. (Elegge kezdodo kapcsolat lehet, ha nem latta az alkarodat...)
7/11 opened paradise válasza:
Ezek alapján az sem kizárt,hogy neki meg van egy egész hátas Family frost,amit Marilyn Manson vezet.
8/11 opened paradise válasza:
De most komolyan,húzd fel előtte az ing ujjad,vagy csak kérdezz rá,hogy mit gondol róluk.
9/11 anonim válasza:
kb így-
-idenézz babám!-és előveszed a farkad-22 centi mind a tiéd,mutasd meg mit tudsz.
közben levetkőzöl,ott a tetkó odanéz a lány,elolvassa-szeretlek elza-és annyit mondasz,hogy-ne izgulj már nem aktuális,már téged szeretlek.-
10/11 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy mi van rajta. Egyszer randiztam egy sráccal és az exe neve,és a dátum amikor összejöttek ott virított az alkarján.Ő szólt róla,kérdezte,hogy zavar-e.Zavart.
De ha nem ilyenről van szó,nem kell szólni,majd észreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!