Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a barátotok más lányokat is meglocsol?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy a családtagjait, rokonait meglocsolja. De az már nekem nem nagyon fér bele, hogy "barát lányokat" is...

2018. márc. 30. 16:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ, hogy mivel locsolja meg őket. :')
2018. márc. 30. 18:31
 22/25 anonim ***** válasza:
42%
22 Hát a locsolójával :D
2018. márc. 30. 19:24
 23/25 anonim ***** válasza:
67%
Pszichológus. Legközelebb azért fogsz tüzet okádni, mert a barátod más lányoknak is boldog karácsonyt kíván.
2018. márc. 30. 20:47
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
Ne törődj a beszólásokkal, én sem örülnék neki. :)
2019. ápr. 16. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
Miért kellett kiemelni? Egy év elteltével is még elvisel téged és megint megy locsolkodni? Angyali türelme lehet. Még most is felzaklat ez az egész? Nincs jobb dolgod, tényleg? Mondd, orvos látott már? Eskü nem értem miért nem dobott még ki, ha meg igen, akkor azt nem értem miért vergődsz azon, hogy kit locsol meg....
2019. ápr. 19. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!