Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek rosszul esne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne ha a baratotok osszejonne az exetekkel akivel nemreg szakitottatok?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 22:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
F 28
2018. jan. 27. 22:02
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

A barátom? Az exemmel? Azt megnézném :D

Viccet félretéve: mármint, ha egy barátnőm az exemmel?

Semmit, felnőtt ember mindkettő, azt csinálnak, amit akarnak.

2018. jan. 27. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ha még szeretném az exemet akkor biztos hogy nagyon rosszul esne és a barátommal is elbeszélgetnék hogy ezt hogy is gondolta ?
2018. jan. 27. 22:05
 4/15 A kérdező kommentje:

Tehat ferfi vagyok es a masik ferfi baratom kavarni akar az exemel. De ö nem tudja hogy egyutt voltunk.

Tehát nektek rosszul esne ha a baratotok osszejonne az exetekkel

2018. jan. 27. 22:10
 5/15 anonim ***** válasza:
#4/4 kérdező: személy szerint rosszul esne de így nem hibáztatnám a barátomat ez miatt :)
2018. jan. 27. 22:17
 6/15 anonim ***** válasza:

igen, rosszul esne

de a te esetedben azt mondod nem is tudta, hogy a lány a barátnőd volt

akkor azért más, nem az ő hibája

2018. jan. 27. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt ilyen, h a baratnom elkezdett kavarni az exemmel. Mi mar evek ota szakitottunk, abszolut semmi erzelem nem volt bennem, egy csepp feltekenyseg sem. Amikor megkerdezte a baratnom, h megharagudnek e, akkor termeszetesen az volt a valaszom, h nem. Par honapot egyutt voltak, de szakitottak mert h a srac mindig rolam beszelt es h meg nem tette tul magat rajtam :D a baratnom meg mint egy ovodas, ram haragudott 😂😂😂😂😂😂
2018. jan. 27. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
1 barát ilyet nem tesz..ha mégis akkor nem barátod....
2018. jan. 30. 12:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem. Onnantól hogy exem az exemmé vált, nincs dolgunk egymással, újra "szabad". A barátom pedig szintén egy szabad ember, úgyhogy ő dolguk. Az exemet én már elengedtem, innentől csinál amit akar akivel. Meg hát a barátomnak is minek akarnék rosszat? Úgy döntöttek, hogy nekik ez így jó, én minek szóljak bele. Innentől már ők majd eldöntik; nem tartoznak nekem felelősséggel. Meg beszámolási kötelezettséggel meg ilyenek. Meg emiatt butaság lenne megszakítani, felszámolni egy barátságot. Szóval nekem tök mindegy lenne.
2018. jan. 30. 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:
*Jó mondjuk egy picit az, hogy mennyire könnyűvérű,mennyire könnyen adja magát az exem másnak; hogy pl nem is szeretett, ha ilyen könnyedén/hamar túl tudta tenni magát rajtam. Na, ez akkor zavarna. Hogyha pl egy érzéketlen, szeretni képtelen rib.-bel áltam volna össze.
2018. jan. 30. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!