Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek rosszul esne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne ha a baratotok osszejonne az exetekkel akivel nemreg szakitottatok?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

*hú,bocsi,mégegy,itten a ribizlit szokták arra használni asszem, de itt most konkrétan erre a szituációra értem, hogyha olyan hamar túltette magát, akkor teljesen negatív értelemben az, mert tök mindegy, hogy kinek az ágyában van ezek szerint, csak legyen.

Szóval ez így pl rosszul esne, és csalódást okoztam volna magamnak, hogy rossz emberismerő vagyok, mert minek jöttem volna össze olyannal , aki nem szeret.

És ha annyira rövid idő telt el, akkor nyilván való, hogy nem is szeretett.

2018. jan. 30. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
*bocsi,mégegy,szóval az nem minden szitura értendő; mert vannak érzelmes ilyen fajták is
2018. jan. 30. 12:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Normalis, rendes nő volt az ex.
2018. jan. 30. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
De ha túl gyorsan túltette magát, és nem is a szeretet élteti a párkapcsolatait? Akkor az milyen ember; nem is képes talán igazán a szeretetre. És olyanra minek pocsékolt volna bárki időt az életéből.
2018. jan. 30. 14:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tette at magat tul konnyen a csaj..
2018. febr. 13. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!